Ingyenes Excel-tanfolyamokat tart a Kyndryl a Szent György Kórházban

Szerző: Media24

2024-06-06

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai. Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntes munkában Excel-képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozóknak.

A kezdeményezést a kórház többi osztályára is szeretnék kiterjeszteni. A képzés jelentős segítséget nyújt a kórházi dolgozóknak a mindennapi feladataik hatékonyabb elvégzésében.

Presszer Péter, a Kyndryl Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Kyndryl jelentős szereplőként kíván részt venni minden olyan közösségben, ahol jelen van – így Székesfehérváron is. Ehhez szorosan kapcsolódik az önkéntesség, melynek során a tudásalapú szakismeretek átadásával kapcsolatos programok kiemelt szerepet kapnak.

A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal több területen is kapcsolatban állnak, így adódott a lehetőség, hogy a kórházi dolgozók napi munkájához nyújtsanak segítséget a számítógépes ismereteik növelésével.

Nyakas Eszter, a Kórház ápolási igazgatója hangsúlyozta: szerencsésnek mondhatják magukat, mert vannak, akik kézzel fogható adományokkal, eszközökkel segítik a beteggyógyítást, mások pedig – mint most például a Kyndryl Hungary Kft. – oktatással járulnak hozzá működésükhöz. „Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink folyamatos képzésére, a meglévő tudásanyag frissítésére, ezért is nagy öröm számunkra ez a felajánlás, hiszen ez is segít bennünket a hatékony feladatellátásban.”

A héten két csoportban induló képzésen a HR és a gazdasági területeken dolgozók élhetnek a lehetőséggel, hogy Excel-tudásukat fejlesszék a Kyndryl szakembereinek segítségével.

(Bácskai Gergely)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Written by Media24

2024-06-06

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami