Cser-Palkovics: „Mértéket tartva dolgozunk közös otthonunk biztonságáért”

A fentieket továbbra is vezérelvnek tekinti tevékenysége során Székesfehérvár polgármestere, aki kedden este bemutatta a FIDESZ-KDNP helyi jelöltjeit a közelgő (2024. június 9.) önkormányzati választásokra. Dr. Cser-Palkovics András csapatában a 14 egyéni választókerületből hatban is új jelölt indul a képviselői mandátumért.

Az egykori Köztársaság Mozi épületében kialakított „Kőtárban” (Koronázó Bazilika Nemzeti Emlékhely Látogatóközpont) a Fidesz városi és választókerületi elnöke, Róth Péter köszöntötte a résztvevőket, majd bemutatta és egyben ajánlotta a választók figyelmébe hivatalos polgármesterjelöltként dr. Cser-Palkovics Andrást, akinek 2010 óta az idén záruló a harmadik ciklusa Székesfehérvár első embereként, június 9-én pedig a negyediket is megcélozza. A város alpolgármestereként is tevékenykedő Róth Péter kiemelte: büszke arra, hogy Székesfehérváron a FIDESZ ajánlatai még sosem okoztak csalódást az embereknek és nem is fognak.

Dr. Cser-Palkovics András a képviselőjelöltek bemutatását megelőzően szólt terveiről, amelyek fókuszában a folyamatosság áll, a város fejlődésének folyamatos fenntartása. ” Székesfehérvár nemzetünk történelmi fővárosa, ami különleges feladatot ró ránk, fehérváriakra. Éppen ezért nagy megtiszteltetés, hogy immáron 14 éve szolgálhatom városunkat. Sok mindent megvalósítottunk 2010 óta, amit elterveztünk vagy megálmodtunk, de persze még vannak álmaink, vannak olyan értékek, amelyeket tovább szeretnénk erősíteni, vannak olyan kihívások és problémák, amelyeket szeretnénk megoldani és továbbra is van stratégiánk és van víziónk a városunkról, ezért döntöttünk úgy, hogy ismételten kérjük a székesfehérvári emberek bizalmát ahhoz, hogy azt a munkát, amit 2010-ben elkezdtünk 2024 után is folytatni tudjunk” 

Mint kiemelte, számára továbbra is Székesfehérvár, a város fejlődése és az itt élők az elsők. Ahogy fogalmazott: bár egy politikai közösség tagja, a munkája során minden esetben a város érdekeit tekinti elsődlegesnek, politikai hovatartozástól függetlenül, sőt, egyáltalán nem szeretné, ha a politika, kiváltképp az országos politika bármiféle vetülete megjelenne Székesfehérváron. Amennyiben újra megkapja a bizalmat a szavazóktól, azzal a jövőben is „élni és nem visszaélni fogunk, munkánkat mértéket tartva végezzük közös otthonunk gyarapodásáért és biztonságáért”.

Dr. Cser-Palkovics András a közösségépítés folytatásáról, erősítéséről és a biztonságról is kiemelten szólt: „Alapvető célunk a jövőben is a közösség erősítése lesz, munkánk során pedig azt keressük majd, ami összeköt bennünket. Nagyon fontos számunkra a biztonság, a stabilitás fenntartása az élet minden területén. Továbbra is kiemelt figyelmet szentelünk a városüzemeltetésre és a közszolgáltatások területére, közös otthonunk átgondolt fejlesztésére.”

A 14 egyéni választókerületben induló képviselőjelöltek bemutatása előtt a polgármester külön megköszönte az elmúlt ciklusokban végzett áldozatos munkáját a visszavonuló képviselőknek, Szabó-Bakos Györgynének, Dr. Horváth Miklósnénak, Dr. Dienesné Fluck Györgyinek és Horváth Miklós Csabának, aki külön említést érdemel, mivel idén 30 éve tagja a közgyűlésnek.

Az eseményen jelen volt Székesfehérvár két országgyűlési képviselője, Vargha Tamás és Törő Gábor is.

A FIDESZ-KDNP jelöltjei a 2024-es önkormányzati választásokra:

  1. sz. választókerület – Lehrner Zsolt (Városközpont-Belváros)
  2. sz. vk. – dr. Kovács Zsoltné (Városközpont-Észak)
  3. sz. vk. – Patik Ferenc (Víziváros)
  4. sz. vk. – Molnár Tamás (Városközpont-Dél)
  5. sz. vk. – Mészáros Attila (Tóváros, Alsóváros, Belső-Maroshegy)
  6. sz. vk. – Brájer Éva (Maroshegy)
  7. sz. vk. – Balogh Gergely (Dél-Palotaváros)
  8. sz. vk. – Viza Attila (Észak-Palotaváros)
  9. sz. vk. – Szontaghné Kovács Erika (Feketehegy, Szárazrét, Szedreskert)
  10. sz. vk. – Földi Zoltán (Felsőváros, Fecskepart, Királykút)
  11. sz. vk. – Deák Lajosné (Széna tér, Almássy- és Fáy A. ltp, vezér és író utcák)
  12. sz. vk. – Östör Annamária (Észak-Öreghegy, Csala)
  13. sz. vk. – Róth Péter (Dél-Öreghegy, Kisfalud)
  14. sz. vk. – Békési Ferencné (Ráchegy, Búrtelep, Börgönd)

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Written by Mátay Balázs

2024-04-02

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami