A járványhelyzet miatt az idei esztendőben is sok volt korábban a bizonytalanság, azt azonban ma már ki lehet jelenteni, hogy a nyár "most sem marad el", érdemes tervezni és - ha még nem törént meg - mielőbb szállást foglalni. Ideje eldönteni, ki merre veszi az irányt a legmelegebb évszakban, s hol tölt el néhány kellemes hetet vagy napot. Nem árt iparkodni a foglalással, ugyanis egyre kevesebb a hely a főszezon heteiben, de már június közepétől hasonló az ábra. A balatonvilágosi (balatonaligai) Oázis Apartman üzemeltetői is megnyitották a foglalási lehetőséget, aki gyorsan "ébred", itt még találhat magának családbarát és ár-érték arányban rendkívül kedvező szállást. A kiváló minőségű, kényelmes, jól felszerelt apartmanok falain és a házban található kis galériában az érkező vendég csodálatos festményeket is láthat az itt alkotó - íróként is ismert - Mary T. Csajághy jóvoltából.

Nagyon kevés olyan ideális nyaralóhely van a Balaton mellett, amely autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen, gyorsan megközelíthető, ráadásul közel van a vízpart és bevásárolni sem kell messzire menni. Nos, éppen ilyen hely az Oázis Apartman, amely alig 80-100 méterre helyezkedik el a balatonaligai vasútállomástól, 120 méterre fekszik a Club Aliga bejáratától, s csak az úttest mások oldalára kell átballagni, ha éppen busszal érkezik a vendég! Az apartman a Balatonvilágost átszelő út mentén található, így a gépkocsival érkezőknek sem kell sokáig keresgélniük.

A családias, remek kikapcsolódást és üdítő érzést keltő környezetben kialakított szálláshelyen egy 3, egy 5 és egy 6 fős apartman várja a pihenni vágyókat. Ezek a kényelmes fekhelyeken túl fel vannak szerelve főzőhellyel, televízióval, s az internetelérés is biztosított WiFi-kapcsolaton keresztül. Az Oázis Apartman kifejezetten bababarát szálláshely, ahol ingyenesen biztosítanak külön ágyat a kisgyermekkel érkezőknek. A közelben játszótér is található.

Az udvaron parkolási, grillezési lehetőség, kényelmes, a forró órákban naptól védett hintaágy szolgálja a vendégek kényelmét, de ingyen lehet tollaslabdázni és asztaliteniszezni is, sőt! Térítés ellenében masszázs és kerékpárkölcsönzés is lehetséges. Az apartman épületétől alig 200 méterre egy kis ABC is található, ami kifejezetten jó azoknak, akik nem autóval érkeznek az Oázisba, hiszen a napi sütni-főznivaló beszerzéséért, egy hűsítő jégkrémért vagy üdítőért sem kell messze menni.

A strandolás is jól megoldott, hiszen a környék legnagyobb strandjával rendelkező - részben fejlesztés alatt álló - Club Aliga Üdülőközpont bejárata alig 2 perces sétával elérhető, de a szabadstrand és a községi strand is gyorsan megközelíthető.

Az árak összességében nagyon kedvezőek (SZÉP kártyával és Euróban is lehet fizetni!), az apartman tulajdonosai, vezetői nagyon kedvesek, segítőkészek, ráadásul angolul is beszélnek, tehát a külhoni rokonokat, barátokat sem érdemes kihagyni a nyaralásból!

További fotók, információk itt: www.facebook.com/oazis.apartman.balatonvilagos, telefon: +36 (88) 446-111, mobil: +36 (30) 493-7217 (a fotók nagyobb méretéért kattints a képekre).