Az ünnepi közgyűlés a Városházán lesz, elmarad az operaest!

UPDATE! Az esti ünnepi operaest elmarad a Zichy színpadon! Részletek lejjebb.

A változékony és bizonytalan időjárás miatt változásokra kell számítani az augusztus 20-i, délutáni programokban Székesfehérváron. A frissülő előrejelzések alapján késő délután, kora este lehet számítani záporok mellett zivatarok kialakulására is, ezért Székesfehérvár ünnepi közgyűlését a Városháza Dísztermében tartják. A többi programról később születik döntés, amelyről folyamatosan tájékoztatást adnak a szervezők, itt: https://www.facebook.com/szekesfehervarikiralyinapok.

Ha az időjárás engedi, 17 órakor megtartják a Tiszteletadást a Nemzeti Emlékhelyen, a résztvevők innen – a Fehérvári királyok menetéhez csatlakozva – közösen sétálnak át a Szent István térre, ahol koszorút helyeznek el államalapítónk szobránál. Ezt követően kezdődik majd a díszközgyűlés a Városházán. Ez a tervezett menetrend az időjárás alakulásával még változhat!

Az ünnepi közgyűlést a Fehérvár TV közvetíti és a város honlapján keresztül is élőben követhetik az érdeklődők!

Frissítés:

Az esti ünnepi operaest elmarad a Zichy színpadon!

Dr. Cser-Palkovics András polgármester közleménye:

„Tisztelt Fehérváriak!

A teljesen bizonytalan, kiszámíthatatlan időjárási helyzet miatt, a vendégek, nézők, fellépők biztonsága és a technikai eszközök épsége érdekében azt a szomorú, de meggyőződésem szerint felelős döntést hoztuk a szervezőkkel, hogy a ma esti ünnepi operaest nem kerül megtartásra.

A Hunyadi László operaestet egy későbbi időpontban, szintén ingyenes előadásként szeretnénk pótolni. Minden további, mai programról később, az időjárás függvényében tudunk dönteni és tájékoztatást adni.”

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. augusztus
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Written by Mátay Balázs

2024-08-20

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This