ATB és Scooter a retro vonalon – július végén startol a FEZEN!

Szerző: Media24

2024-06-03

Avantasia-tól a Scooterig, a Cradle Of Filth-től ATB-ig vagy éppen Beton.Hofitól Korda Györgyön és Balázs Klárin át a Tankcsapdáig idén is széles a merítés a FEZEN kínálatában. A sok-sok külföldi kedvenc és a szinte teljes hazai élvonal mellett hét zenei helyszínnel és ingyenes kempinggel várják a fesztiválozókat Székesfehérváron július 31. és augusztus 3. között.

Július 31-én rajtol az idén már 27 éves FEZEN Fesztivál Székesfehérváron. A szervezők ismét egyaránt kedveznek a rock/metal és a pop/elektronikus zene kedvelőinek. A fesztivál nyitónapján érkezik Avantasia, Tobias Sammet az Edguy-jal már játszott Székesfehérváron, idén pedig elhozza operametal alakulatát is. Szintén a nyitónapra érkezik Angliából a Cradle Of Filth, az extrém metal egyik legismertebb zenekara, akik több mint 30 éve járják a világ metalra is nyitott színpadait.

Többszörös visszatérő és örök fesztiválkedvenc a Scooter. H.P. Baxxterék ezúttal a szombati napon, Majka után lépnek a nagyszínpadra, hogy őrületes showjuk után idén is egy négyórás NECC Partyval zárjuk a FEZEN-t. Szintén az elektronikus kínálatot erősíti Andre Tanneberger, vagy ahogy több mint 20 éve megismerte a világ: ATB. A trance műfaj egyik meghatározó dj-je pénteken lép fel Székesfehérváron.

Idén is kiemelt szempont, hogy a különböző színpadokon különböző műfajú előadók lépjenek fel egyidőben, így ha valaki nem szeretne a Scooterre tombolni, az meghallgathatja például a Judas Priest korábbi gitárosának, K.K. Downingnak KK’s Priest nevű bandáját. A partyhelyszínekkel együtt 7 zenei helyszín várja a fesztiválozókat, hogy mindenki találjon kedvére való programot.

Idén a kemping is ingyenes lesz a FEZEN-en, ehhez csak regisztrálniuk kell a bérleteseknek. Minden hasznos, fontos információ és az összes eddig bejelentett fellépő megtalálható a fesztivál honlapján, a fezen.hu oldalon, de érdemes követni a közösségi felületeket is az újabb hírekért. Nagyjából két hónap, és idén is kinyit a FEZEN Fesztivál kapuja. Találkozzunk július 31. és augusztus 3. között Székesfehérváron!

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Written by Media24

2024-06-03

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This