A mentősöket is köszöntötte az ünnepen Tessely Zoltán

Szerző: user

2021-03-15

A pandémia okán az idén is csak egyéni, vagy legfeljebb néhány fős koszorúzásokkal, online műsorokkal emlékezhettünk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire. Állami, megyei és települési vezetők egyaránt a járványhelyzet szabályaihoz igazodva néma főhajtással tisztelegtek a különböző emlékhelyeken, miközben az elsődleges webes közösségi felületen, a Facebookon rekordmennyiségű ünnepi poszttal találkozhattunk. A Fejér megyei 03. számú választókerület országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán a közösségi médiában több poszttal is jelentkezett ezen a napon, mindemellett koszorúzott Bicskén és a helyi mentősökhöz is ellátogatott, akik a járványhelyzet legnagyobb hősei közé tartoznak.

– A szabadságért minden nemzedéknek meg kellett küzdenie. Most egy vírus ellen küzdünk. De ha összefogunk, együtt újra sikerülni fog. Egyszerre hajtunk fejet a 48-as hőseink előtt – és a ma hősei: az orvosok, az ápolók, mentősök, katonák előtt, akik most is a frontvonalban dolgoznak. – emelte ki a mentőállomáson történt látogatása kapcsán a Pannónia Szíve és a Velencei-tó területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos.

Tessely Zoltán hangsúlyozta, hogy a szabálykövetés és a védőoltás felvétele a legfontosabb annak érdekében, hogy életünk minél előbb visszatérhessen a megszokott kerékvágásba. “Mit tudunk ma tenni? Mit tudunk ma cselekedni? Betartani a járványügyi előírásokat, kerülni a csoportosulást, maszkot viselni, minimum másfél méteres távolságot tartani, gyakran mosni kezet és regisztrálni a védőoltásra. Részt venni az oltási programban, s ha lehet, elmenni az oltásra, beoltatni magunkat, mert így tudjuk legyőzni a járványt.”

Tessely Zoltán ünnepi Facebook-videóját erre a linkre kattintva tekinthetik meg:

(1) Tessely Zoltán – bejegyzések | FacebookKövess minket

Kiemelt partnereink

2022. július
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Written by user

2021-03-15

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Startol a Sukorói Zenei Nyár

Startol a Sukorói Zenei Nyár

Az idén immár 16. éve rendeznek Sukorón - a világjárvány miatt két évnyi kényszerszünettel - a református templomban...

Share This
Close Bitnami banner
Bitnami