A Kisfaludi Nyugdíjasklub vendége volt a polgármester, a leköszönő és az új önkormányzati képviselő

Kisfaludon is élénk nyugdíjas élet folyik, köszönhetően a helyi nyugdíjasklub tagjainak, akik kedden délután tartották alktuális klubfoglalkozásukat, melyre meghívták a választókerület leköszönő, valamint megválasztott, munkáját október 1-jén kezdő új önkormányzati képviselője, Horváth Miklós Csaba és Róth Pétert, továbbá dr. Cser-Palkovics András polgármestert, aki ugyancsak elfogadta az invitálást.

A program keretében a jelenlévők köszönetet mondtak Horváth Miklós Csaba képviselői munkájáért, aki elmondta, hogy számára megtiszteltetés volt csaknem három évtizeden át a Kisfaludot is magában foglaló választókörzetben élőket képviselni a város közgyűlésében, megköszönve a kisfaludiak együttműködését és a polgármester mindenkori segítségét. Horváth Miklós Csaba egyúttal jó munkát kívánt utódjának, Róth Péternek, aki eddigi alpolgármesteri munkája mellett látja el a válaszói akaratnak megfelelően annak a körzetnek a képviseletét, ahol felnőtt és ahol ma is él.

Róth Péter kiemelte, hogy számára megtiszteltetés Horváth Miklós Csaba munkáját folytatni, s a jövőben is támaszkodik majd a visszavonuló képviselő segítségére, tanácsaira.

A klubfoglalkozás második részében a tagok kérdései játszották a főszerepet. Egyebek mellett szóba került Kisfalud új utcájának megnyitása, a közösségi közlekedés, a városi rendezvények és a Közösségi Ház helyzete is.

A jó hangulatban zajló program végén a nyugdíjasklub tagjainak házi készítésű finomságat kóstolhatták meg a jelenlévők.

(Fotó: Mátay Balázs)

 

Vörösmarty Rádió


Kiemelt partnereink

2024. szeptember
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Written by Mátay Balázs

2024-09-17

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet

Share This