A 80-as évek kultikus műsora volt a "királyi" Petőfi adón, de még a 90-es években is sokáig etalonnak számított a honi rádiós palettán a Poptarisznya című műsor, ami által B. Tóth László nevét megismerte a közönség. A korábbi lelkes magnós klubos gyűjtő hamar a lemezlovas elitbe került, sőt, még saját, illetve "Poptaris" bakelitjei is megjelentek. Persze, nem csak a rámenősség és a szerencse volt az oldalán, hanem egy egyszerű, de jól működő koncepció: új, menő pop-rock, dance zenéket, slágerlistát, az autósoknak gyakori útinform híreket, általános híreket, sok sportos bejelentkezést, valamint külföldi sztárokról szóló bulvár- és szakmai infókat adott a hallgatóságnak. A koronát pedig a magnósoknak szolgáltatott blokk tett fel az egészre. Az egykori sikerműsorba most új életet lehelnek a Retro Rádió frekvenciáin.
 
Az, hogy az egykori Poptari-fanok ott lesznek vasárnap délutánonként a készülékek mellett, az nem kétséges. Az már inkább, hogy összességében milyen sikerre számíthat a produkció, hiszen ma már annyi rádió és annyiféle stílust kiszolgáló adó van, hogy bárki megtalálhatja a magáét, anélkül, hogy ide-oda kelljen tekergetnie a keresőt. Na, és persze B. Tóth mester sem lett fiatalabb, kérdés, ő mennyire tudja majd átugorni a saját maga által 30 évvel korábbi énjével magasra emelt mércét...
 
A Poptarisznya augusztus 19-től lesz hallható a Retróban minden vasárnap, miközben a B. Tóth László által alapított - weboldalunk alatt is ez a műsorfolyam szól - internetes Poptarisznya rádióban kevesebbszer találkozhatunk vele és saját műsoraival.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 26. szerda 11:44,
János és Pál napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.