Székesfehérvár 2017-ben is meghirdeti a 2011 óta kétévente megrendezett Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyt, amellyel a város már háromszor sikeresen szólította meg a Fehérváron és a megyében élő jó hangú fiatalokat. A szervezők célja, hogy a tehetséges énekeseknek bemutatkozási lehetőséget teremtsenek – de a verseny ennél sokkal többet is jelent, hiszen a felkészülés során a versenyzőkkel folyamatosan szakemberek foglalkoznak: a hangjuk, előadásmódjuk mellett színpadi megjelenésük, kommunikációjuk fejlesztésében is segítik őket. Az egykori versenyzők közül többen is komoly sikereket értek el; saját zenekaraikkal váltak ismertté, országos tehetségkutatókban bizonyítottak, valamint rendszeres fellépői a város és a megye rendezvényeinek.

A zenei versenyre azok a fiatalok jelentkezhetnek, akik 2017. október 8-ig betöltötték 14. életévüket, de a 29. életévüket még nem; Fejér megyei lakcímmel rendelkeznek, vagy a 2017/18-as tanévben Fejér megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói vagy hallgatói jogviszonyuk van. A jelentkezési határidő 2017. október 8. A részvételhez szükséges minden tudnivaló és az online jelentkezési lap a www.fehervarhangja.hu honlapon és a www.facebook.com/fehervarhangja címen érhető el.

A zsűri ezúttal is neves ítészekből áll: a zsűri elnöke Pásztor Anna,  az Anna and the Barbies zenekar vezetője, a versenyzőknek rajta kívül Magán Olivért, a Peet Project billentyűsét, Fehér Adrienn énekesnőt, színésznőt és Vörös Tamás jazz-zenészt kell meggyőzniük tehetségükről.

A megmérettetés ezúttal is három fordulóból — válogatóból, elődöntőből és döntőből – áll majd. Októberben a Petőfi Kultúrtanszéken még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek pop, rock, jazz vagy musical műfajban. A novemberi második fordulóba már csak 24 versenyző juthat  tovább, hogy az Alba Plaza színpadán, közönség előtt mutassa meg tehetségét. A Fehérvár Hangja döntőjét – a 12 legjobb énekes részvételével – december 9-én rendezik meg a Vörösmarty Színházban, látványos show keretében.

A döntőbe jutott versenyzőket a felkészülés során szakemberek segítik abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból dalválasztás, színpadi jelenlét és színpadi mozgás terén. A verseny szervezője és lebonyolítója a Fehérvári Programszervező Kft., a nyereményutat pedig a Fehérvár Travel Kft. biztosítja: a fődíj ugyanis egy két főre szóló élménydús utazás a fények városába, Párizsba.

A több hónapon át tartó versenyről minden információ megtalálható a Fehérvár Hangja hivatalos honlapján és Facebook-oldalán, a www.fehervarhangja.hu és www.facebook.com/fehervarhangja címen.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. október 18. péntek 17:45,
Lukács napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.