Az új koronavírus-járvány sokakat kényszerít tétlenségre, ugyanakkor akadnak jócskán olyanok is, akik aktívabbak, mint általában lenni szoktak. Köztük valószínűleg "országos dobogós" lenne a velencei Hamar János, aki képzett zenész múltja ellenére csak a 40-es évei közepéhez közeledve lépett ki igazából a háttérből és fókuszált komolyabban saját karrierére. Jani az idei esztendőben turbóra kapcsot, s ebben a vírus térhódítása sem akadályozta meg, nem túlzás: gyakorlatilag 2-3 hetente jelentkezik új saját dallal. Hogy honnan ez a komoly lendület? Ezt maga a fő érintett mondja el.
 
- Egész nap nyitott szemel járok, a fagyistól a tóparton át a zöldségesig gyűjtöm az "élményeket", s ha van elég, akkor bizony HAMAR összeáll a fejemben egy dalra való szöveg. Ezzel egy nap alatt általában el is készülök, utána szintén 1-2 nap és a zenét is mellé társítom, szintén saját kútfőből, s amint van szabad stúdióidő, már megyek is rögzíteni az új dalt, amelyhez gyakran készytek klipet is. Így volt ez a Nincs itt baj és a Liszt és cukor zenéimmel is, amelyek az elmúlt néhány hét termései. Valahogy úgy alakult, hogy nálam nem elsődleges központi téma a szerelem, ám mégiscsak örök sláger a nő és a férfi kapcsolata, amelyek azért az én szerzeményeiben is vissza-vissza köszönnek. - mondta Hamar János.
 
A velencei "zenemester" hozzátette, hogy már összeállt a fejében a következő lépés, maradva a járványhelyzetnél újabb felvételben foglalkozik majd a témával, miközben nagyon drukkol a járvány gyors lefolyásának, mert a nyári fesztiválszezonban neki is lenne szerepe, fellépése több nívós eseményen. Mindenesetre most arra biztat mindenkit, figyeljék a koronás híreket, s tartsák be amit Győrffy Pál és Müller Cecília naponta kér: Maradj otthon!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 4. csütörtök 00:28,
Bulcsú napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com