Az idén a Hang-Szín-Tér művészeti iskola 16 éves diákja, Kovács Aliz nyerte meg a Fehérvár Hangja versenyt. A második helyen Matern Vanda, a harmadikon pedig Nagy Gréta végzett. A győztes – a cím és a dicsőség mellett – Székesfehérvár Megyei Jogú Város díját, egy egyedi plakettet és egy házi stúdió felszerelését is nyert, továbbá egy értékes utazási utalványt a főtámogató utazási iroda jóvoltából. A tehetségkutató fináléjába tizenkét - Fejér megyében élő vagy tanuló - fiatal jutott be, akiket dr. Cser-Palkovics András polgármester javaslata alapján – a Fehérvári Versünnephez hasonlóan – egy gála keretében ismét együtt hallhat majd a közönség.
 
Bérces Molli, Cservenák Marianna, Eszes Nina, Gyánó Huba, Isaacs Thomas, Kovács Aliz, Kovács Szabolcs, Matern Vanda, Morvai Anna, Nagy Gréta, Papp Rebeka és Sáska Maja egyaránt remek produkciókkal rukkoltak ki a Vörösmarty Színház színpadán. A nagyszabású show keretében zenekar és táncos csapatok közreműködésével, látványos díszletben adták elő dalaikat a döntősök.
 
Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András köszönetet mondott valamennyi fiatalnak, aki jelentkezett a versenyre. A városvezető hangsúlyozta: immár az élet több területén is adott a lehetőség Fehérváron, hogy tehetségüket megmutassák, színpadra állhassanak. Arra kérte a fiatalokat, hogy éljenek ezekkel az esélyekkel.
 
(Fotó: Molnár Artúr)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. augusztus 12. szerda 08:08,
Klára napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com