Július 24-én, szerdán 10 órakor nyitja ki kapuit a FEZEN Fesztivál. Székesfehérvár és a környék kiemelkedő zenei eseménye idén hat színpaddal, több mint 120 fellépővel várja négy napon át a látogatókat. Itt lesz a kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, a 80-as évek ikonikus duója, a Modern Talking énekese, Thomas Anders a banda legnagyobb sikereinek újraértelmezett verzióival, de itt lesz Fedde Le Grand, a világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár is.
 
A magyar kedvencek közül láthatjuk Ákost és Majkát is, hosszú idő után újra közös koncertet ad majd Hobo és Bill, a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendája, de itt lesz a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is.
 
A zenei programok mellett idén is kiemelt szerepet kap a sport és az egészséges életmód. A tavaly megismert Reaktiváló programhelyszín még tovább színesedett. A csocsó-bajnokság és bringapárbaj mellett különböző fitneszprogramokkal és az élvonalbeli fehérvári sportcsapatokkal várja a fesztiválozókat. Itt lesz a MOL Fehérvár FC, az Alba Fehérvár KC kosár- és kézilabda csapata, valamint a Fehérvár AV19 és a Fehérvár Enthroners játékosai.
 
A FEZEN-t idén is az egykor sok nagy focicsatát megélt MÁV Előre stadion helyén, a FIRST Field környékén, a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál rendezik, a Belváros és a fesztiválhelyszín között a helyijáratok mellett külön Harman-FEZEN járat is szállítja az utasokat. A fesztivál csütörtöki, pénteki és szombati napján a Piac téri helyijáratos buszmegállóból 15, 16, 17 órakor indul a busz, a fesztiválterületről a Belvárosba pedig hajnali 1, 2 és 3 órakor.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 2. csütörtök 19:59,
Ottó napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com