A malmői BL-bravúr, az 1-1-es, továbbjutással kecsegtető odavágó és a remek játék után újra a két fokkal lassabb sebességgel pörgő, amolyan "teszem a dolgom, ne érje szó a ház elejét, de nem igazán hoz lázba a mai meccs" felfogású MOL Vidi FC lépett pályára NB I-es rangadón a Debrecen ellen. Ez a Vidi pedig a Paks elleni bosszantó, hazai 0-0 után újabb 2 pontot dobott el Felcsúton, úgy végzett 1-1-re, hogy Tamás Krisztián a 91. percben tudott csak válaszolni egy hatalmas góllal Varga Kevin nem kevésbé szép - az első félidő közepén leadott - löketével. 3 meccs, 5 pont, egy elhalasztott találkozó, ez a piros-kékek mérleg.
 
Amennyiben a Fradi nyer szombat este Kisvárdán, már 12 pontja lesz. Ilyen korán ekkora előnyt adni a nagy riválisnak, több, mint felelőtlenség! Persze, nagyon sokan van még hátra, de tisztes távolságból loholni a másik nagy esélyes mögött, nem jelent túl jót. Főképp, ha közben nem jön össze az áhított siker a BL-ben vagy az EL-ben. Ez a találkozó is megmutatta, hogy a Vidi kerete nem alkalmas a kétfrontos harcra, nem elég mély ahhoz még hazai szinten sem, hogy bárkit legyőzzön. A BL-ben szereplők óvatosabbak, fáradtabbak, nem harcolnak olyan elánnal, mint kellene, akik pedig mögöttük a padon ülnek, vagy még ott sem, fajsúlytalanok ezen a szinten.
 
Várjuk ki persze a végét, de ami a bajnokságban körvonalazódik a Vidi számára, az sok minden, de nem túl rózsás jelen pillanatban.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. február 23. szombat 04:28,
Alfréd napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.