Az UEFA nyoni székhelyén Svájcban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga rájátszásának sorsolását. A még egyetlen versenyben lévő magyar csapat,a  MOL Vidi FC rendkívül nehéz úton léphet be valamelyik kupa csoportkörébe. Amennyiben kiveri a 3. fordulóban a Malmőt, akkor a playoffban a Celtic-AEK Athén párharc továbbjutója vár rá, igaz, ebben az esetben akármi is lesz az eredmény, az EL főtábla biztos. Ugyanakkor, ha a svéd bajnok jobbnak bizonyul a magyarnál, akkor az EL-rájátszásban a jól ismert dán elitalakulat, a Midtjylland lehet a Nikolics-gárda riválisa, mivel nehéz elképzelni, hogy a walesi félamatőr TNS - már az is hatalmas bravúr, hogy idáig eljutott - kiejtené.
 
Akármelyik verzió is jöjjön be, innentől kezdve egyik párharcban sem számít esélyesnek a fehérvári gárda, igaz a Ludogorec ellenében is így volt ez, az eredményt pedig ismerjük... Egy biztos: az odavágókat augusztus 21-22-én, a visszavágókat 28-29-én rendezik meg. Némileg frusztráló érdekesség a fehérvári drukkerek számára, hogy a playoffban már nem játszhat a befogadóképességét illetően túl kicsi Pancho Arénában a piros-kék egylet, így a Fradi otthona, a Groupama Aréna lesz legalább azon az egy párharcon a "hazai pályája", mivel a lassan 2 éve készülő Sóstói Stadion újjáépítését már a többedik határidőre sem fejezte be a kivitelező, így UEFA-licencet sem kérhettek rá még. Időközben pedig több olyan stadiont is régen átadtak, amelyeket később kezdtek el renoválni, mint a fehérvárit.
 
Persze legyen kész bármikor is az új Sóstói aréna, örülni fog neki minden fehérvári sportbarát, de egyre többen, egyre sűrűbben teszik fel a jogos kérdést: miért tűnik ez a beruházás egy örökkévalóságnak?

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 07:42,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.