Remekül szerepeltek az ARAK fiatal atlétái a sportág junior és U23-as országos bajnokságán. A miskolci megmérettetésen a 17 éves Mátó Sára U20-as (junior) országos csúcsot repesztett 400 méter gáton! A székesfehérvári tehetség 57.86 másodperces rekorddal szerezte meg az aranyérmet, amelyből még egyet sikerült begyűjtenie, ugyancsak gátfutásban, a 100 méteres távon. Mátó különleges kvalitásait jelzi, hogy már a felnőttek között is van ob-elsősége, hétpróbában.
 
- Reménykedtem a csúcsban, tudtam, ha sikerül úgy összerakni a futást, ahogy edzésen gyakoroltuk, akkor jó lesz az idő. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire, természetesen nagyon örülök neki. A junior-világbajnokságon is ebben a számban indulok, bevallom, verseny előtt nem szeretem megnézni a nemzetközi eredményeket, így nem tudom mire lehet elég ez az idő. Az biztos, hogy amennyiben reális, szeretnék döntőt futni. - mondta Mátó Sára.
 
A 400 gátat minden szinten a fehérváriak uralták; a férfiak juniormezőnyében és a nők U23-as küzdelmeiben szintén ARAK-os siker született. Előbbiben Csókás Nikolasz 54,21-es egyéni csúcsot repesztett, míg utóbbiban Zsiga Mónika ugyancsak remek, 1:01.34-es időeredménnyel utasította maga mögé a teljes mezőnyt.
 
(Fotó: archiv)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 24. péntek 01:16,
Eszter és Eliza napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.