A tavalyi szezonban a Honvédot juttatta bajnoki címhez a sereghajtók közé tartozó csapatok ellen megszerezhető pontok elherdálásával, most pedig jó úton halad afelé, hogy a Ferencvárost ültesse trónra hasonló körülmények között a Videoton a labdarúgó NB I-ben. A fehérvári alakulat Mezőkövesden lépett pályára szombaton és gyenge, fásult produkcióval 0-0-ra végzett, így hiába nyert simán 4-1-re hét közben a Honvéd otthonában az elhalasztott derbi pótlásán, nem zárhatja elégedetten a hetet. Marko Nikolics alakulata a Balmazújváros ellen összesen 4, a Vasas és a Haladás ellen 3, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia ellen 2-2 pontot szórt el, de a Honvéd a és az Újpest ellen hazai pályán eldobott 2-2 egység is nagyon hiányozhat még.

Amennyiben az idei arany sem lesz meg, újra csak és kizárólag saját magát hibáztathatja a csapat. A hajrában különösképpen nagy luxus pontokat dobálni a gyengébb ellenfeleknek. Ezekre nincs mentség, nem kell már régen több fronton helytállnia a gárdának, csak a bajnokság van, elég nehezen értékelhető, hogy szerdán lazán vág egy sima négyest Kispesten a Honvédnak, majd pár nappal később csak nyomasztó, de meddő mezőfölényre telik a szerény képességű kövesdiek otthonában. Mivel a Ferencváros is ikszelt Debrecenben (1-1), nagyon úgy tűnik, hogy a május 5-én esedékes Vidi-Fradi dönt majd a bajnoki címről (a két gárda továbbra is karöltve menetel az élen, szinte minden mutatójuk egyforma...), feltéve, ha egyik vagy másik egylet addig nem szór el még további meglepetés pontokat.

A Videoton legközelebb április 21-én, szombaton 19.30-kor fogadja a Debrecent, majd egy héttel később 17.00-kor Pakson vendégszerepel.

 

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 07:37,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.