A kínai élvonalban szereplő Tiencsin Teda elleni 3-1-es győzelemmel köszönt el második spanyolországi edzőtáborától a Videoton labdarúgó csapata. A jövő hétvégi NB I-es folytatásra hangoló együttes a két Scsepovics, Stefan és Marko, valamint a szerb "kontingens" harmadik ásza, Lazovics találataival magabiztosan diadalmaskodott a több ismert játékost, így a volt Chelsea-sztárt, a nigériai John-Obi Mikelt, a  ghánai válogatott, korábbi Anderlecht-spílert, Acheampongot és a német utánpótlás válogatott, egykori Hertha játékost, Felix Bastianst soraiban tudó, a brazil Johnatant is foglalkoztató együttes ellen, melynek edzője az az Uli Stielike, aki a 80-as évek egyik legjobb belső védője volt, sokszoros német válogatott, Európa-bajnok, vb-ezüstérmes, nem mellesleg annak a Real Madridnak a tagja, amely éppen a Vidi ellen hódította el az UEFA-kupát 1985-ben.

Obi Mikel értéke jelenleg 4 millió Euro (volt 23 is, 2013-14-ben), 1 éve 11 millióért igazolt a Chelsea-ből a Tedához. Ő és a 4,5 millióra taksált Acheampong, ketten együtt érnek annyit, mint a Vidi teljes kerete. Csak a viszonyítás kedvéért, hogy milyen erőt képviselhet az újgazdag kínai élvonal egyik középcsapata...

A Videoton a Vasas elleni felcsúti bajnoki rajtig (február 24, 17.00) még egy ráhangoló meccsen, a másodosztályú Mosonmagyaróvár ellen lép pályára február 20-án, kedden 11.00 órakor, ugyancsak a Panco Arénában.

(Fotó: Videoton FC)

 

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. december 11. kedd 21:22,
Árpád és Árpádina napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.