Az egykori "úszópápa", Széchy Tamás emlékére rendezték meg Debrecenben az országos felnőtt úszóbajnokságot, mely egyben kvalifikációs verseny volt a budapesti vizes világbajnokságra. A Székesfehérvári  Delfin SE  serdülő és ifjúsági versenyzői kiválóan helyt álltak a rangos viadalon. A cél minden sportolónál a legjobb időeredmények megjavítása, valamint a B-döntőbe kerülés volt. Ezeket sikerült is megvalósítaniuk Dániel András és Richtárich Regina tanítványainak.

Fekete Ferenc 100 m gyorson a B-döntő 4. helyét érte el, ideje: 0:51,78. 50 m mellen szintén B döntős volt és a 7. helyet érte el ideje 0:29,91, egyéni rekorddal. Varró Ádám Levente 100 m háton az 5. helyet érte el, ideje: 0:57,80. 50 m háton 7. helyezett lett, ideje : 0:27,57, ugyanakkor 100 m pillangón a 18 helyen zárt, századokkal lemaradva a fináléról. A serdülő korú Ács Barbara és Czifra Patrik is megközelítette a legjobb időeredményét, de ilyen korai időszakban nekik nem is kellett mást elérni, ők elsősorban tanulni mentek a felnőtt ob-ra. Felkészítőik szerint dicséret illeti őket.

A 4x100 m férfi vegyesváltóban a 12 helyen végzett a Delfines csapat, így lemaradt az A-döntőről, pedig nem sok kellett volna ahhoz, hogy az 1-8. helyen végezzenek. A váltó összeállítása: Fekete Ferenc, Czifra Patrik, Varró Ádám Levente, Bernáth Bálint. A következő bajnoki megmérettetés az ifjúsági korosztály ob-ja lesz május végén. Itt már érmekért is eséllyel küzdhetnek néhányan a fehérvári tehetségek közül.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. augusztus 10. hétfő 00:28,
Lőrinc napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com