Pénteken hat játékosát és vezetőedzőjét "adta vissza" a koronavírus-járvány a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatának, s teljes létszámban máris jött egy szép idegenbeli győzelem (5-3 Villachban) az ICEHL keretein belül, amit ma este újabb remek diadallal fejelt meg. Antti Karhula együttese a kiváló formában lévő, a rendes játékidőben ebben a szezonban még vereséget nem szenvedő HC Bozent győzte le hazai közönség előtt 5-4-re egy nagyon izgalmas találkozón.
 
A Volán hat perc alatt 3-0-ra elhúzott, ám a meccs közepén jött egy hétperces rövidzárlat, így máris döntetlenre álltak a felek. Ezt követően azonban újítani tudott a hazai egylet, 5-3 után pedig már az újabb nagy visszakapaszkodás nem sikerült a dél-tiroli alakulatnak, így Sarauer, Hári, Petan, Stipsicz és Szabó B. góljaival fontos 3 pontot szerzett a Volán, amely fel is kapaszkodott a tabella 5. helyére, ugyanúgy 12 pontot gyűjtve 7 meccsen, mint az előtte álló két csapat.
 
Remélhetőleg a folytatásban is kitart a lendület, ám ez nem lesz könnyű ebben a kiegyensúlyozott mezőnyben. Az pedig kifejezetten aggasztó, hogy a két napja legyőzött Villach ma már nem játszhatott, mivel több játékosának is pozitív lett a COVID-tesztje, éppen úgy, mint az ellenfél,a  Dornbirn esetében. Aligha ússza meg ezt újabb fertőzöttekkel a fehérvári klub. Sajnos... Mindenesetre a következő hétvégén egy nagyon nehéz Innsbruck-Salzburg kirándulás vár a Hydro Fehérvár AV19-re, szombaton és vasárnap, úgy, hogy a két meccs között alig 20 óra pihenője lesz.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2020. november 29. vasárnap 09:03,
Taksony napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com