Szombaton este 19.30-kor jön a szezon rangadója, a listavezető és egyben címvédő Ferencváros, valamint a 2018-as bajnok és tavalyi kupagyőztes, jelenlegi 2. helyezett MOL Fehérvár FC csatája a Groupama Arénában. Az általános vélekedés, hogy "ez csak egy meccs a sok közül, nem ezen az egy találkozón múlik az aranyérem sorsa", ezúttal bizony kevésbé állja meg a helyét, mert bizony most ezen az egyen is eldőlhet a lényeg, azaz, hogy ki lesz idén a bajnok. A Fradi előnye 3 pont, ugyanakkor két elmaradt találkozója van, azaz ez valójában lehet akár kilenc is hamarosan. Mindenesetre, ha a szombati derbit az FTC behúzza, sok nyitott kérdés nem marad, csak a matematikai esély jelentene halovány reményt a Vidinek, de, mint tudjuk, csodák nagyon ritkán vannak, így nyugodtan könyveljük el: ha a piros-kékek nem hoznak el legalább 1 pontot az Üllői úti létesítményből, a két egylet legközelebbi, májusi fehérvári csatáját már bőven bajnokként kezdi a Ferencváros...
 
Mi lehet a Joan Carrilo által irányított fehérvári csapat esélye szombaton? Nagyon egyszerű: az első perctől az utolsóig koncentrálnak, küzdenek, harcolnak, ennek eredményeképp nem kell a csatároknak 4-5 ziccer egy gólhoz, s hátul sem hoz össze könnyű gólt az ellenfélnek a védősor. Mivel egyébként a két klub játékoskeretének erőssége között nagy különbség nincs, ráadásul a Vidi ebben a szezonban még nem kapott ki idegenben, ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, mi lesz a végeredmény. Mindenesetre bízzunk abban, hogy a két legjobb honi egylet egy kiváló, emlékezetes csatával ajándékoz meg minket.
 
Sok függ majd attól, ki lesz a higgadtabb, nyugodtabb, ki szerez vezetést, kinek az akarata, taktikája érvényesül majd jobban, no, és persze, kivel lesz inkább Fortuna? A Vidi tekintetében sok függhet attól is, a hetek óta sérüléssel bajlódó Nego, a legutóbbi meccsen kényszerből lecserélt Milanov, s a szintén nem száz százalékos Fiola és Petrjak játszhat-e és ha igen, milyen állapotban lesznek? Sok a kérdőjel. Még. Szombat este, úgy 21 óra 20 perc körül már mindent sokkal tisztábban látunk majd.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. április 9. csütörtök 06:30,
Erhard napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com