A svájci másodosztály egyik nagy múltú, hajdanán az első vonalban is vitézkedő - mi több, háromszoros bajnok - csapata, az FC Winterthur volt a MOL Fehérvár FC első ellenfele a 2020-as évben, egyben a spanyolországi edzőtáborozáson. A Vidi felforgatott összeállításban, mindkét félidőben több taktikai rendszert is kipróbálva meglehetősen hektikus produkciót nyújtott, ami persze még most megbocsátható. A találkozót végül egy utolsó perces találattal a svájciak nyerték. A gólban alaposan benne volt a fehérvári egylet fiatal kapusa, Gundel-Takásc Bence, aki egy szöglet utáni kipattanónál túlságosan kint állt kapujából, ezt használta ki a helvétek játékosa, Radice, aki átemelte a labdát az ifjonc hálóőrön.
 
Egyik oldalon sem volt túl sok helyzet, de a Vidi azokat is kihagyta, illetve egy alkalommal Stopira szép gól fejelt, ám les miatt azt nem adta meg a játékvezető. Az alapcsapatból ezúttal Kovácsik és Kovács pályára sem lépett, de senki nem játszott egy félidőnél többet, illetve Fiola és Vinícius fél éves kihagyás után lehetett ott a zöld gyepen. Folytatás hétfőn az ugyancsak svájci FC Sion ellen.
 
Az ugyancsak Spanyolországban készülő Fradinak sem volt szerencséje a hajrával, ugyanis Lovrencsis góljával sokáig vezetett a belga Genk ellen Benidormban, ám az utolsó 10 percben két gólt is kapott, így 2-1-re elbukta a meccset. A cserekapus (Gróf) itt is nagyot bakizott a döntő gólnál, egy beadást kiejtett, éppen az ellenfél támadója elé...

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. február 23. vasárnap 08:03,
Alfréd napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com