Hetek óta tudott tény, hogy a MOL Vidi FC-ben folytatja pályafutását a Sahtar Doneck ukrán válogatott szélsője, Ivan Petrjak, aki a magunk mögött hagyott szezonban kölcsönben a Ferencvárost erősítette, amelynek egyik legjobbja volt. A Fehérvári egylet menedzsmentje sokáig várt a bejelentéssel, ám ez most megtörtént, s ha már bejelentette a komoly erősítést jelentő játékos érkezését, rögtön egy másik fontos döntést is bejelentett: a piros-kék alakulat a Videoton után egy évvel búcsút mond a Vidi névnek is! A jövőben MOL Fehérvár FC elnevezéssel folytatja a bajnokságban és minden egyéb sorozatban.
 
A Videoton név elhagyása alaposan kicsapta a biztosítékot a csapat szurkolóinak jelentős részénél, alighanem a Vidi mellőzése után sem lesznek túl boldogok... A klub közlése szerint címerében csak a név változik meg, a szín- és formavilág, illetve a hagyományos címerelemek változatlanul maradnak. A Vidi név sem tűnik el teljesen, a klub kommunikációs felületein, a stadionban és a VidiShop termékein továbbra is megjelenik majd.
 
Visszatérve Ivan Petrjakra: az ukrán támadó - akit végleg megvásárolt a Sahtartól a Vidi, tehát nem kölcsönbe érkezik -  mellett hamarosan további új igazolások bejelentése várható. A legfrissebb információk szerint komoly esély van arra, hogy a magyar válogatott középpályás, Kalmár Zsolt is piros-kékbe öltözzön nyáron, mint ahogy a Haladás nigériai támadóját Funsho Bamgboyét is szívesen látnák a Sóstón.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. augusztus 22. csütörtök 05:23,
Menyhért és Mirjam napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.