Immár ötéves hagyomány, hogy minden tavasszal meghirdeti gyermekeknek szóló rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda csapatát működtető Alba Regia SC, karöltve az Alba FKC női kézilabda csapatával. Az évről-évre egyre sikeresebb alkotóverseny témája természetesen most is a kosárlabda és kézilabda, valamint a húsvét volt. A beérkezett műveket a szervezők ezúttal is a Gáz utcai csarnok aulájában állították ki, és itt vehették át a munkájukért járó elismeréseket is a kis művészek.
 
A kézisek, valamint a kosarasok választása alapján is két-két korcsoportban díjazták a gyerekeket. A legjobbnak ítélt alkotásokért járó díjakat Tóth Pétertől, Szarka Adrienntől és Boldizsár Biankától vehették át a kis művészek, akik közül az első dedikált mezt és családi belépőt, a második dedikált pólót és családi belépőt, a harmadik helyezett pedig családi belépőt nyert. A fehérvári pályázatok közül több díjazott a Munkácsy Mihály, a Bory Jenő, valamint a Hétvezér Általános Iskola diákjai közül került ki.
 
A Patika Plus Gyógyszertárak különdíját hatan vihették haza. Idén a kezdeményezés mellé állt Burgmann Detti pécsi kosárlabdázó is, a Palánkák könyvsorozat szerzője. Az író különdíját, ami a Tomi és a kosárlabda című mesekönyve és a hozzá tartozó foglalkoztatókönyv volt, két mezőkövesdi pályázó vihette haza.
 
(Fotó: Simon Erika)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. augusztus 22. csütörtök 04:51,
Menyhért és Mirjam napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.