Ahogy a bajnokságban, a Magyar Kupában sem talált fogást a MOL Vidi FC csapatán a Ferencváros. A bajnoki címvédő, jelenleg második helyen álló fehérvári alakulat idegenben, a Groupama Arénában verte Juhász és Vinícius fejes góljaival 2-1-re a listavezető zöld-fehéreket az MK negyeddöntőjének első összecsapásán, így hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. Az FTC találatát - ugyancsak fejjel - Gorriarán jegyezhette. A visszavágó április 3-án, szerdán lesz majd a MOL Aréna Sóstó létesítményében.
 
A találkozó végig jó iramot, kemény csatát hozott, a Vidi jobban használta ki helyzeteit, s rendkívül rutinosan védekezve, sokszor veszélyes kontrákat vezetve frusztrálta a Fradit. Ez volt a két csapat harmadik találkozója ebben a szezonban. A bajnokságban a Groupama Arénában 2-2-re végeztek a felek, miközben a Vidi az EL-ben menetelt, majd decemberben az új sóstói létesítményben 2-1-re nyert a piros-kék gárda. A mostani 2-1 is megmutatta, hogy a bajnokság a Ferencváros komoly előnye ellenére sem lefutott, s azt is, hogy a Vidi hazai szinten bármikor, bárkit meg tud verni, ha megfelelő hozzáállással és koncentrációval lép pályára.
 
Ezen a derbin is demonstrálta a fehérvári csapat, hogy "ki az úr a háznál", ám hiába hozza a legfontosabb rangadókat, ha közben a gyengébb egyletek ellen bőkezűen tékozolja a pontokat. Mindazonáltal, ha ebből a győzelemből sem tud olyan erőt meríteni Marko Nikolics együttese, hogy tudásához méltón szerepeljen a szezon hajrájában minden találkozón, akkor nem is érdemli meg az aranyat.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 25. szombat 13:03,
Orbán napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.