Komoly tiszteletet vívott ki magának a MOL Vidi FC labdarúgó csapata a nyár eleje óta tartó BL, majd EL menetelésével, legyőzve, a BL-ből kiejtve a Ludogorec és a Malmö egyleteit, nagyon megszorongatva a főtábla kapujában a jelentős játékvezetői segédlettel végül oda kerülő AEK Athént, az EL csoportkörében kis híján meglepve a Chelsea-t idegenben, majd Görögországban 2-0-ra legyőzve a hazai bajnokságában parádézó PAOK-ot. Ez a tisztelet még inkább fokozódhat a szaloniki alakulat hazai legyőzésével, merthogy újra kapott gól nélkül sikerült 1-0-ra felülkerekednie Marko Nikolics gárdájának, amely ezzel 4 kör után 6 ponttal továbbjutó helyen áll az L-csoportban!
 
Mára odáig jutottunk, hogy már nem nevezhetjük csodának azt, hogy egy nálánál sokkal magasabbra taksált, sokkal értékesebb kerettel rendelkező csapat ellen nyert a Vidi. Ez nem csoda, ez nem véletlen, ez nem szerencse, ez bizony tudás. Olyan tudás, olyan színvonal, ami nem jellemző a mai magyar futballra, ám remek jövőképet sejtet, feltéve, ha ezt az utat mások is képesek lesznek bejárni, vagy legalább megközelíteni.
 
Visszatérve a görögök elleni meccsre, ahogy néhány hete Szalonikiben, a Groupama Arénában is tökéletesen megfojtotta az egyébként általában igen eredményes PAOK támadójátékát, amely nemhogy gól nem tudott szerezni 180 perc (+ összesen 13 minutum hosszabbítás) alatt, de olyan igazából nagy ziccere sem akadt! Időnként képes volt nyomni, 16-osára préselni a Vidit, de az, hogy a két találkozón összesen 4 kaput eltaláló labdája volt, az mindent elmond...
 
A piros-kékek (ezúttal fehérek) gólját egy remek támadás végén Milanov fejelte az 50. percben Vinícius bal oldali (figyelem, ő a középhátvéd, és jobb lábas!!) beadásából. Mivel a Chelsea Boriszovban is nyert a BATE ellen, részint továbbjutott, részint pedig a Vidi feljött a 2., továbbjutó helyre! Következik a BATE elleni - könnyen lehet, hogy a továbbjutást eldöntő - idegenbeli összecsapás november 29-én 18.55-kor.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 20. csütörtök 22:08,
Rafael napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.