Őrült hétvégén van túl a Hydro-Fehérvár AV19 jégkorong csapata az EBEL-ben. Az osztrák bázisú liga harmadik és negyedik meccsét alig 24 óra leforgása alatt kellett megvívnia Hannu Jarvenpaa vezetőedző alakulatának, ráadásul mindkettő hosszabbításba torkollott. A csapat tartását, fizikális és mentális erejét mutatja, hogy mindkét derbit végül sikerrel abszolválta. Előbb a Dornbirnt verte 3-2-re, majd az Innsbruckot 7-6-ra. Különösen utóbbi találkozó volt hektikus és nagyon izgalmas: a Volán 0-1 után simán fordított, sőt 4-1-re és 5-2-re is vezetett. Ekkor azonban fejben elkönyvelte a győzelmet, s ahogy történni szokott, bő 10 perc alatt négyet vágott a tiroli gárda, hogy aztán a FAV19 gyorsan egalizáljon, majd a ráadásban behúzza a meccset. A Dornbirn ellen "csak" 0-2 volt, azt billentették vissza a maguk javára Kógerék.

Bővebben: Volán: két siker a ráadásban

Nem éppen könnyedén, de hozta a kötelezőt, 4-2-re nyert és továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának 1. körében Egerben a MOL Fehérvár FC. A jelenleg harmadosztályú hevesiek kemény csatára késztették a Vidit, amely a duplázó Nikolov vezérletével 0-1 után a második félidőben kerekedett ellenfele fölé, s 3-1-re elhúzott, majd 3-2 után talált be újra a véghajrában, így ha nem is fáklyásmenetben, de biztosan győzött és jutott a legjobb 64 közé. Nikolov mellett Futács és Hodzic lőtt még gólt.
Remek versenyeket és sok szép hazai sikert hozott az év legnagyobb nemzetközi evezős ünnepe, a Masters (tulajdonképpen veterán) világbajnokság, amelynek a megújult Velencei-tavi Evezős Pálya adott otthont. Szeptember 11-15. között közel négyezer sportoló állt rajthoz, a magyar evezősök is rendkívüli számban neveztek és szereztek több mint ötven aranyérmet. A szervezők is kitettek magukért, több mint négyszáz futamot bonyolítottak le úgy, hogy három percenként rajtoltak a versenyek.

Bővebben: Félszáz hazai arany a Masters vb-n

60 éves korában, rövid betegség után tegnap késő este elhunyt Horváth Gábor, a Videoton UEFA-kupa döntős csapatának védője, a klub későbbi technikai vezetője-igazgatója, aki több más beosztásban is szolgálta szeretett egyesületét. "Perás" - ahogy fociberkekben ismerték és szerették - az utóbbi időszakban súlyos egészségügyi problémával küzdött, s bár a pályán a Paris SG vagy a Manchester United sztárjait is megállította, a betegségével szervezete nem bírt, örökre távozott, jelentős űrt hagyva maga mögött az egyetemes magyar labdarúgásban, családi és baráti körében egyaránt.

Bővebben: Elment a Vidi legendája

Jól indult az őszi versenyszezon a Varkocs György Box Club ökölvívói számára: Turós Arnold vezetőedző tanítványai egy nagy hagyományokkal bíró kiskunhalasi megmérettetésen a csapatversenyben a 2. helyen végeztek, de egyénileg is remekeltek, fél tucatnyi érmet zsebeltek be. Lénárt Péter, Tóth Adrián és Nagy Evelin meg sem állt a dobogó legfelső fokáig.

Bővebben: Kiskunhalason vitézkedtek Lénárték

1. oldal / 634

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. szeptember 23. hétfő 15:23,
Tekla és Líviusz napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.