Január 26-ig a spanyolországi Marbellán edzőtáborozik a Videoton labdarúgó csapata, s közben felkészülési meccseket is vív. Hétfőn a német Kaiserslautern elleni 2-0-ás győzelemmel kezdett Marko Nikolics együttese, amely most újabb két találkozót jelentett be: csütörtökön (január 17. 16.00) a spanyol harmadosztályú Linense, hétfőn (január 21.) a sokszoros cseh bajnok Sparta Praha lesz az ellenfél.
Bár hátra van még néhány mérkőzés az alapszakaszból, eldőlt, hogy mely csapatok alkotják majd a jégkorong Erste Liga felső- és alsóházát, az MJSZ-ben elkészült a középszakasz programja is. A jelenleg 6. helyezett Fehérvári Titánok csapata január 23-án 18.30-kor a megyei rivális Dunaújvárost fogadja, majd két nappal később a Vienna Capitals vendége lesz. Az középszakasz végén az alsóház első 3 helyezettje csatlakozik a felsőház öt egyletéhez, úgy kezdik majd meg a rájátszást.
A korábbi négyszeres német bajnok - jelenleg harmadosztályú - Kaiserslautern elleni 2-0-ás sikerrel kezdte meg felkészülési mérkőzéseinek sorozatát a Spanyolországban edzőtáborozó MOL Vidi FC. Marko Nikolics együttese Juhász szép fejesével és Armin Hodzic közeli találatával zsebelte be a megérdemelt győzelmet. A bajnoki címvédőnél bemutatkozott a néhány napja igazolt két válogatott játékos, Elek Ákos és Futács Márkó. A Vidi január 26-ig tréningezik Marbellán - s játszik még néhány, eddig nem közölt tesztmeccset -, a bajnokság pedig február 2-án folytatódik számára a Puskás Akadémia elleni hazai derbivel.
Ma megerősítést nyert az az információ, amit már tegnap megírtunk: az Alba Fehérvár hivatalosan is bemutatta új irányítóját, a spanyol válogatottal korábban világ. és Európa-bajnoki címet szerző, 10 szezont Euroligás csapatban pattogtató Carlos Cabezast. A rutinos, 38 éves klasszis elmondása szerint nem levezetni jött Fehérvárra, vezéregyéniségként szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy új csapata a szezon végére elérje céljait. A vezetők szintén azt várják tőle, hogy igazi vezér, kapocs legyen a csapat és a vezetők között, Lóránttal együtt az edző meghosszabbított keze a pályán. Olyan játékos, aki példát mutat a fiataloknak is. Cabezas egyelőre a futó szezon végéig írta alá szerződését, s várhatóan a szombati, KTE elleni idegenbeli meccsen már bemutatkozik az Albában.
2017 végén elege lett, be akarta, sőt, tulajdonképpen be is fejezte pályafutását a legjobb magyar pályakerékpáros, Szalontay Sándor, aki úgy futott neki a 2018-as évnek, hogy akkor nemigen gondolta; lesz még bőven öröme abban az esztendőben. Pedig lett. Újra edzésbe állt, a tavasz végén szenzációs országos csúcsot repesztett a 200 méteren méteres repülőrajtos időfutamban a moszkvai GP-versenyen, miközben már új klubja, a VeloClass Velence színeit képviselte. 9.672 másodperces időt tekert, megerősítve, hogy bizony még mindig ő a sprinterkirály kis hazánkban. Szalontay most Új-Zélandon készül és indul versenyeken, miközben elégedetten gondol vissza az elmúlt évre.

Bővebben:Jókor váltott Velencére Szalontay

1. oldal / 582

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:16,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.