Cseppet sem új keletű hír, hogy a koronavírus-járványt megelőzendő gyakorlatilag teljesen megállt a sportélet hazánkban. Ez alól nem kivétel a MÁV Előre Sport Club Röplabda Szakosztálya sem. A kialakult nem éppen örömteli helyzethez mindenki igyekszik alkalmazkodni. Csizmadi András, az NB I-es férfi együttes edzője beszélt a klub honlapjának az aktuális körülményekről.

Bővebben: A következő szezonra készülnek

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorong-bajnokság, az EBEL következő évadára az idei évben szereplő tizenegy együttes mellett egy tizenkettedik - csehországi - csapat felvétele is folyamatban van. A megadott határidőig mind a tizenegy, jelenleg is aktív klub beadta a nevezését a jövő évi pontvadászatra, amely, az Erste Bank kiválását követően már biztosan nem a pénzintézet nevét viseli majd. A klubok bemutatták az össze hivatalos dokumentumot is, amely a folytatáshoz szükséges. - adta hírül weboldalán az egyetlen magyar EBEL-gárda, a Hydro Fehérvár AV19.

Bővebben: 12 csapatos lehet az EBEL, új néven

A MOL Fehérvár FC labdarúgóit lehet szeretni, vagy nem szeretni, most maximális kalapemelést érdemelnek, ugyanis komoly pénzösszeggel támogatják a válsághelyzetben megfeszített munkát végzők tevékenységét. A klub közleménye: "A koronavírus okozta járvány elleni harc mindenkitől áldozatot követel, azonban vitán felül áll, hogy az igazi hősök ezekben a hetekben az egészségügyi intézményekben dolgozók és a védekezésben aktívan résztvevő honfitársaink. Labdarúgóink, a szakmai stáb tagjai és a klub dolgozói 18 millió forintot ajánlanak fel a székesfehérvári készenléti alapba, amit a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, az egészségügyi alapellátás vagy a védekezésben résztvevők használhatnak fel a koronavírus-járvány megfékezésére végzett tevékenységükhöz."
Még véget sem ért a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) idei szezonja, sőt azt sem lehet biztosan tudni, hogy egyáltalán befejeződik-e, ennek ellenére már erőteljesen "mozog" a játékospiac. A MOL Fehérvár FC-t a horvát sportsajtó ismét összeboronálta a Hajduk Split gambiai válogatott támadó középpályásával, Hamza Barry-vel, aki a télen is közel állt a Vidihez, ám egyes források szerint a játékos kért sokat, mások szerint pedig a két klub nem jutott dülőre, így nem jött össze a transzfer. Nyáron viszont lejár Barry szerződése, így szabadon igazolható lesz, csak vele kell megegyeznie a klubnak. Nem mellékes, hogy korábban a Vidi trénere, Joan Carrillo dolgozott a splitieknél Barry-vel, akinek akkor Futács Márkó is a csapattársa volt.
Világszerte már számos neves színész, ismert politikus, celeb és sztársportoló kapta el az új koronavírust, de Magyarország ebben a tekintetben is - szerencsére - jóval az átlag alatt mozog. Az eddig diagnosztizált hazai fertőzöttek között a világbajnok úszónő, Kapás Boglárka talán a legismertebb, ő ma Facebook-oldalán jelentette be, hogy a felkészülés folytatásához kötelezően előírt két tesztje közül a második pozitív lett. A vb- és Eb-győztes sportoló hölgy hozzátette: jelenleg tünetmentes, de ez is csak azt bizonyítja, hogy muszáj mindenkinek elővigyázatosnak lennie, mert tünetek nélkül is megfertőzhet bárki bárkit.

1. oldal / 681

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. április 8. szerda 13:54,
Dénes napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com