Úgy tűnik, hiába mutattak arra a jelek, hogy olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup között már szent a béke, éppen az ellenkezője történik. Előbb Katinka jelentette be, hogy nem tudták helyrehozni kapcsolatukat, így új edzővel folytatja pályafutását, igaz, nevet nem közölt, majd csütörtök estére a nyilvánvalóan sértett Tusup borított bilit; ország-világ elé tárva közösségi oldalán, hogy Hosszú Katinka alkalmi edzőpartnerével többször is megcsalta, s bár a közvélemény felé azt sugallta végig, hogy ő a hibás kapcsolatuk zátonyra futásáért, bizony éppen Katinka az, aki miatt idáig jutottak.

Bővebben: Tusup kiakadt, támadja Hosszút

Utolsó előtti fordulójához érkezik vasárnap a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga), amely hatalmas "aranylabdát" tartogat a Videoton számára a Ferencvárossal szembeni, szezon elejétől tartó külön verseny tekintetében. A képlet roppant egyszerű: amennyiben a fehérvári egylet ideiglenes otthonában, Felcsúton legyőzi a címvédő, ám az idei szezonban korántsem olyan acélos Bp Honvédot, akkor játszhat bármit a Fradi a saját utolsó két találkozóján, megnyeri a bajnoki aranyat. Tekintve azt, hogy néhány hete a tavaszi rajtról elhalasztott meccsen idegenben is 4-1-re, könnyedén nyert a listavezető, ez nem is tűnik olyan nagyon nehéz feladatnak.

Bővebben: Vidi: telt ház, kivetítő... arany?

Ahogy az elmúlt esztendőkben, idén is rengeteg bringás, félprofik, amatőrök és "hobbitekerők" vették célba Velencét május 20-21-én, hogy részt vegyenek a Tour de Velencei-tó eseményein. Az immár országos szinten is a kiemeltek közé tartozó kerékpáros eseményen a legnagyobb próbatételt a Bianchi Országúti Maraton 130 km-es távja jelentette az indulók számára, de az 55 kilométeres országúti mezőnyverseny és a VelenceBike MTB Maraton leghosszabb, 66 km-es versenyszáma is alapos felkészültséget igényelt a próbázóktól.

Bővebben: Újra siker volt a Tour de Velencei-tó

30-27-re kikapott megyei rangadón az Alba FKC a Dunaújvárostól a női kézilabda NB I zárófordulójában, ám mivel a Debrecen is vereséget szenvedett az MTK-tól, jobb egymás elleni mutatójával Deli Rita együttese maradt a 8. helyen. Nem mintha ez a 8. helyezés a klubtörténelem legszebb lapjaira kívánkozna, mégiscsak picit szebb, mint a 9-ik... Reálisan 1-2 pozícióval végezhetett volna előrébb a fehérvári csapat, de több nem volt ebben a keretben.

Bővebben: FKC: vereség és 8. hely zárásként

Ahogy arra előzetesen számítani lehetett; a tavalyi ezüstérmes Falco KC lesz a címvédő Alba ellenfele a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A negyeddöntős párharc negyedik összecsapásán a szombathelyiek újra nagyot harcoltak a ZTE ellen, s ugyanúgy az utolsó percekben tudták maguk javára fordítani a találkozót, ahogy azt az első meccsen tették, így igen kemény csatában, 3-1-es összesítéssel jutottak tovább. A tavalyi finálé és a két csapat legújabb kori közös történelme okán előre borítékolható a nagy küzdelem a hétfőn (május 28.) Szombathelyen kezdődő párharcban.

Bővebben: A Falco vár az Albára

1. oldal / 518

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. május 26. szombat 02:34,
Fülöp és Evelin napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.