Ákos, Majka, Bagossy Brothers, Margaret Island, Rúzsa Magdi, Never Say Never vagy éppen a hazai rockzene nagyágyúi - lesz miből választani az idei nyáron Székesfehérváron. Új, június 11-től szeptember 11-ig tartó rendezvénysorozatot tervez a FEZEN, de nem a fesztivál helyett. Ha a vírushelyzet és a szabályozás is kedvezően alakul, minden hétvégét a FEZEN fesztivál területén létrehozott LIGET-ben tölthetnek a zenerajongók.

Bővebben: Új rendezvénysorozattal készül a FEZEN - jön a LIGET!

A járványhelyzet következtében a gyerekek is színházi élmény nélkül maradtak, a Húsvéti ünnepek közeledtével ezért a Vörösmarty Színház akciójával most a kisebbeknek szeretne kedveskedni. Érdemes lesz figyelmesen sétálni Székesfehérváron, Nagyszombat délelőttjén, hiszen 51 darab, a teátrum munkatársai által készített nyuszikat is rejtő meglepetéscsomagot rejtenek el a Halesz parkban, a Csónakázó-tónál és a Palotavárosi tavaknál. Amennyiben sikeres volt a meglepetések megtalálása, a szervezők köszönettel vesszik, ha Facebook oldalunkon a megtalálók egy kép feltöltésével megosztják velük és másokkal is az örömteli hírt. Kérnek mindenkit arra, hogy a csomagok keresése közben ügyeljenek az aktuális járványügyi korlátozásokra, így kiemelten a maszkviselésre és a megfelelő távolságtartásra! A színház ezzel az akcióval is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván minden színházbarátnak és családjának!
Nincs új a fa alatt! – avagy téli ünnepek zöldebben címmel november 12-én, csütörtökön 18 órától online konferenciát szervez a Ki? - Ti & Mi a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökséggel közösen. Az webináriumhoz olyanok csatlakozását várják, akik szeretnék tudni, hogy hogyan tudják környezettudatosabbá tenni a téli ünnepek időszakát.

Bővebben: Nincs új a fa alatt!

Az első két sikeres rendezvény után 2021. február 6-án kerül megrendezésre a III. Velencei Esküvőkorzó. Az ötletgazda-társszervező Igari Balázs (Vörösmarti Dorinával együtt igazgatják az esemény dolgait) elmondta, hogy a házasodni készülők számára sok hasznos ötletet, információt - és nem utolsó sorban inspirációt - adó, ingyenesen látogatható esemény programfolyamának gerince már öszeállt. A helyszín a korábbiakhoz hasonlóan a Velence Korzó lesz, mint ahogy a szakmai közreműködők is a megszokott módon az ország legjobbjai közül kerülnek ki. Eldőlt, hogy a fő ceremóniamester személye sem változik, Varga Balázs színész lesz az események "showman"-je. A mindig népszerű zenei pluszt fellépésével 2021-ben Pál Dénes adja, aki 2013-ban volt az ország hangja, miután megnyerte a The Voice hazai verzióját. Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk a III. Velencei Esküvőkorzóval kapcsolatban.
Kastélyok, autók, harci járművek, hajók és repülők láthatóak többek között az idei Székesfehérvári Makett Show szombati eseményén. A bemutatókkal, börzével és állatvédelmi programmal színesített eseménynek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont szeptember 26-án 9 és 18 óra között. A Székesfehérvári Makett Show-n láthatjuk többek között Szűcs Pál kastélymakett-építő mester munkáit, bemutatkoznak a különféle klubok, lesz makettbörze, látványmakettezés is. Az eseményt összekapcsolják egy állatvédelmi programmal: bemutatkozik a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesület, lesz kutyasimogató, örökbefogadási lehetőséggel és adománygyűjtéssel. (ÖKK, a fotó illusztráció)

1. oldal / 77

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. május 13. csütörtök 14:15,
Szervác és Imola napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com