Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Hogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
 
Vannak ugye a méregdrága Photoshop tanfolyamok, webdesigner iskolák, s megannyi különleges fantázianévvel ellátott stúdió, ahol (elméletileg) meg lehet tanulni felhasználói / profi szinten kezelni a Photoshop-ot. Az oktatás viszont általában (sőt, szinte mindig) nagyon sokba kerül, és nem csak az szerepel a tananyagban, amire mi valójában vágyunk.
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

Ha például montázsolni szeretnénk egy képet, akkor sok-sok-sok tanórán kell részt vennünk, míg eljutunk addig a pontig, ami igazán érdekel minket. Persze, szükség van az „előhangra” is olykor (ahogyan az irodalomban), és hegedülni se lehet megfelelő kottaolvasási tudás nélkül. DE mégis vannak esetek, amikor el lehet sajátítani valamit koncentráltan, célirányosan, mindenféle sallang nélkül.

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

Pordán Krisztián fotós youtube csatornája pont azokhoz szól, akik nem szeretnének mást, „csupán” ellesni a fotó-manipulációs praktikákat, megtudni, hogy miként készülnek Krisztián fotói, s hogyan alkothatunk mi is hasonlókat.

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

Az említett csatorna már régóta létezik, bár korábban más funkciót töltött be: Krisztián azért hozta létre eredendően, hogy feltöltse zenei mixeit. Aztán a sok munka miatt elhanyagolta, ám az utóbbi időben rengeteg üzenetet kapott rajongóitól, kérdéseket, amelyek arra vonatkoztak, hogy miként készülnek manipulációi?

Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt!

Amikor látta, hogy mennyire inspirálóan hat másokra, úgy döntött, hogy feltölt olyan videókat, amelyek lépésről lépésre mutatják be a folyamatot, amiből mindenki tanulhat. Hiszen nincsen felemelőbb érzés annál, mint másoknak is megtanítani, amit tudunk.

Krisztián elmondta, hogy az ő kíváncsiságát is alapvetően a Google és Youtube elégítette ki – vagyis önfejlesztő módon, az Internet segítségével tanulta meg a Photoshop-ot és a különböző technikákat -, ezért is érezte fontosnak, hogy ő is segítsen másoknak ezen a területen.

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/10/30/tanuld-meg-ingyen-online-a-photoshop-manipulaciot/

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 25. szombat 13:29,
Orbán napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.