Ismét meghirdette a Tündérszó Meseíró Pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Március közepéig a világ bármely részéről várják a magyar nyelvű történeteket a 8-15 év közötti gyerekektől. Az eredményhirdetés az Ünnepi Könyvhét keretében lesz Székesfehérváron. A kilencedik alkalommal meghirdetett Tündérszó Meseíró Pályázat jelentkezési feltételei nem változtak az elmúlt évekhez képest. A világ bármely országában élő, 2003. január 1-je és 2009. december 31-e között született, 8–15 éves gyermekek magyar nyelven írott meséit várják. A terjedelem legfeljebb 6000 leütés, azaz körülbelül 3 nyomtatott oldal lehet, a témát és az irodalmi formát illetően azonban nincs megkötés.

Egy pályázó egy történetet küldhet be e-mailben, csatolt Word dokumentumként, vagy postai úton négy példányban 2018. március 15-ig az alábbi elérhetőségekre: Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület, 8000 Székesfehérvár, Sóstó lakótelep 1.; Magyarország. +36 22/501-161; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A neves írókból álló zsűri döntését követően az eredményhirdetést az Ünnepi Könyvhét keretében tartják Székesfehérváron. A díjazottakat május 16-ig értesítik, illetve az intézmény honlapján is közzéteszik a névsorukat. A legjobb meseírókat oklevéllel és egyedi művészeti alkotással jutalmazzák, műveiket írásban is megjelentetik.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető az alábbi linken:
http://www.ggmuvhaz.hu/2017/11/22/tunderszo-meseiro-palyazat-3/

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 21. hétfő 12:40,
Ágnes napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.