A Vörösmarty Színház február 14-re, a szerelmesek napjára egy olyan meglepetéssel készül, ami még a cudar időben is garantáltan felmelegít mindenkit. Váradi Eszter Sára és Keller János vasárnap délután útra kel, hogy a székesfehérváriak otthonába (legalábbis a házak közé) vigye a szerelmet. Az ötletgazda, Keller János a meglepetésről annyit elárult, hogy utazó műsoruk örömből és könnyekből merítkezik: „Hosszú idő telt már el, hogy a közönségünkkel találkoztunk volna, már nagyon hiányoznak. Ezért is gondoltunk arra, hogy Valentin nap alkalmából házhoz visszük a romantikát, odavarázsoljuk az otthonokba a szerelmet.”

Bővebben: Házhoz viszik a romantikát

A patikákról és patikusokról szóló könyv után sem pihen, újabbat alkot Temesvári Márta. Egy könyvet Magyarország tetováló műhelyeiről, ahol minőségi munkát végeznek a művészek! Portrék, érdekes történetek, gyönyörű munkák, csodás fényképek! 2021. IV. negyedévében jelenik meg „A magyar tetoválóművészet műhelyei” című könyv. Kiskereskedelmi (könyvesbolti) ára 7800 Ft lesz, előrendeléssel viszont 6825 Ft-ért juthatnak hozzá az érdeklődők! További részletekért látogasson el a kiadvány FB-oldalára, mely elérhető ITT
Mai könyvajánlónkban egy újabb székesfehérvári szerző, Bata Éva Világokon át című írott fantasyjét, novellás kötetét ajánlom olvasóink figyelmébe. Ahhoz képest, hogy Éva "első bálos" író, rendkívül figyelemre méltó alkotás ez a könyv, amelynek lapjain mágusok, boszorkányok élik mindennapi életüket, szerelmeiket és vívják csatáikat. Teremtett világainak érezhetik illatait, láthatják színeit, mint egy filmben. Szereplői mágikus tulajdonságaik ellenére igencsak életszerűek. Akár a szomszédban is élhetnének. Lehet, hogy a kedves olvasó is ismer boszorkányokat? Akár igen, akár nem, a következő linken rendelhető, s a Libri könyvesboltjaiban kapható novelláskötetet érdemes a műfaj kedvelőinek a könyvespolcaikon tudni. https://www.libri.hu/konyv/bata_eva.vilagokon-at-3.html
Hétfőn nyílik meg Székesfehérváron a Tóparti Téli tárlat: a rajzok és a festmények mellett a szakmai munkákkal, a Művészeti Szakgimnázium tanulóinak színvonalas grafikáival, kerámiáival és textilműves alkotásokkal. A rendkívüli helyzetben különösen örömteli, hogy a tárlat nem marad el, és hagyományosan valóban minőségi munkákat láthatnak nemcsak az érdeklődő szülők, hanem a művészetkedvelő közönség is, fejezte ki Végvári Beatrix, a művészeti tagozat vezetője. Az intézmény aulájába kihelyezett 20 paravánon, a falakon és a tárolókban, asztalokon sok száz alkotás kap helyet.

Bővebben: Téli Tárlat a Tópartiban

Online színházi premierre készül a Vörösmarty Színház. Január 29-én, pénteken  Márton László Carmen című darabját mutatja be a társulat Horváth Csaba rendezésében, Petrik Andreával és Krisztik Csabával a főszerepben.

Bővebben: Carmen - Online premierre készül a Vörösmarty Színház

1. oldal / 74

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. március 6. szombat 03:36,
Leonóra és Inez napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com