A Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2013. május 8-án elfogatóparancsot bocsátott ki a 30 éves Tóth Lajos ellen, mivel lopás, valamint rablás bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/264691
 
 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szabadbattyáni lakcímén visszatérően megkíséreltek intézkedni a férfival szemben, amely eredményre nem vezetett, illetve a keresett személy tartózkodási helyére vonatkozó információ nem merült fel, ezért a büntetés-végrehajtási bíró 2014. július 4-én Tóth Lajossal szemben európai elfogatóparancsot adott ki.

http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/211551

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1 millió forint, azaz egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Tóth Lajos felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél.  Hívja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-22/541-600-as  hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. április 9. csütörtök 06:18,
Erhard napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com