Polgárdiban ma éjjel egy óra körül vontak intézkedés alá egy 44 éves sárszentmihályi férfit, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit vérvételre előállították a rendőrök és ellene büntetőfeljelentést tettek ittas vezetés elkövetése miatt. Szintén éjszaka Bakonycsernye és Mór között állítottak meg a rendőrök egy motorost, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a rendőrségre és ittas vezetés miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Bővebben: Ittas vezetők Fejérben, futószalagon

A 81-es számú főúton egy Ford típusú jármű utasát ellenőrizték a Móri Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 6-án késő este, melynek során a vecsési lakosról megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék a férfi körözését rendelte el egy korábbi pénzbüntetés meg nem fizetése okán. A járőrök a férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézménybe szállították. (FMRFK)
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves nővel szemben. A nyomozás adatai szerint a sértett 2018. augusztus 25-én délelőtt a székesfehérvári piacon a zöldséges standoknál keresgélt a számára megfelelő termékek után. A vásárterület utolsó soránál a kívánt árut megtalálta, a zöldséget az árustól átvette, annak ellenértékét kifizette, majd a pénztárcáját kézitáskájába visszatette, és a cipzárt behúzta. A sértett továbbnézelődött, mikor észlelte, hogy egy nő lökdösni kezdi, és indokolatlanul közel megy hozzá. A legközelebbi vásárlási szándékánál a sértett már azt tapasztalta, hogy a pénztárcája eltűnt, a táskája zipzárja pedig kihúzott állapotban volt.

Bővebben: Kamera buktatta le a tolvajt

Egy székesfehérvári cég vezetője tett bejelentést a rendőrségre még 2018 nyarán arról, hogy 2017 decembere és 2018 júniusa között a cég telephelyéről körülbelül egymillió forint értékben sárgarézöntvényeket tulajdonított el ismeretlen személy. A nyomozók az ügyben folytatott eljárás eredményeként az esettel összefüggésben a vállalkozás egyik 28 éves alkalmazottját hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a cselekményét pénteki napokon követte el, mely alkalmakkor a raktárból rézdarabokat rejtett a zsebébe, majd azokat a táskájába tette, és így folyamatosan hordta ki a zsákmányt az üzemből. A lopott tárgyakat a későbbiekben eladta.

Bővebben: Bajban lehet a munkahelyi szarka

A rendőrségre 2019. június 2-án kora hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Nádasdladányban, a Sport utca murvás szakaszán egy férfit találtak, szúrt sebekkel a mellkasán. A helyszínre érkező mentőszolgálat a sértett életét megmenteni nem tudta, a 28 éves kálozi lakos a helyszínen elhunyt. Az esettel összefüggésben, az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 22 éves székesfehérvári lakost. A további eljárási cselekmények folyamatban vannak.

Bővebben: Fehérvári fiatal ölt Nádasdladányban

1. oldal / 155

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. július 17. szerda 07:04,
Endre és Elek napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.