Székesfehérvárra, a Segesvári utcába személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2018. július 19-én este, mivel egy segédmotoros kerékpár 31 éves helyi sofőrje nekiütközött egy parkoló gépjárműnek és súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ráadásul az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett nála. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja. (FMRFK, a kép illusztráció)
Székesfehérváron, a József Attila utcában ellenőriztek a járőrök 2018. július 18-án délután egy Mazda típusú személygépjárművet és az azt vezető helyi lakost. A rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a 23 éves férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért az egyenruhások elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás. (FMRFK, a fotó illusztráció)
Udvarán nevelgette a kannabisz növényeket az 59 éves nő, aki gyakorlatilag saját magára hívta a rendőröket... A rendőrségre július 30-án tett bejelentést a gyanúsított, hogy Keszthelyen, az Ifjúság útján lévő családi házához tartozó melléképületbe betörtek. A helyszínre érkező nyomozók azonban a szemle során az udvaron 34 tő, a műhelyben pedig 1 tő kiszárított vadkender növényt találtak, amit lefoglaltak. Az 59 éves nőt kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Keszthelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek. (Media24 / ZMRFK)
A vízi körzeti megbízottak a Velencei-tó Árkos-föle elnevezésű vízterületén figyeltek fel 2018. július 9-én késő délután egy 28 éves és egy 24 éves budapesti lakosra, akik vízibiciklijükkel a nádszigetek között eltévedtek és az iszapos nádasban fennakadtak a fürdőeszközzel. A rendőrök kisgéphajójukkal a partra vontatták a vízibiciklit, valamint két utasát. (FMRFK)
A Balatonba fulladt egy 41 éves budapesti férfi ma délután Siófoknál. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, a vízirendőrök délután három óra körül észlelték, hogy Siófok közelében egy szörfdeszka mellett egy férfi teste lebeg a vízben. A testet a rendőrhajóba emelték, megpróbálták újraéleszteni, amelyet a siófoki kikötőben a mentősök folytattak, de a férfi életét nem sikerült megmenteni. (A kép illusztráció)

1. oldal / 135

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. július 23. hétfő 17:22,
Lenke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.