Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. szeptember 22-én 9 óra körül Székesfehérváron, egy áruház előtt, rövid szóváltást követően többen összeverekedtek, melynek során egy személy megsérült. A dulakodást sikerült a helyszínre érkező rendőri egységeknek rövid időn belül megfékezni, akik helyreállították a közrendet, és hat főt állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Az eset vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben, valamint az ügyben folytatott adatgyűjtések alapján állapították meg, hogy a szóváltásba keveredett, majd dulakodó személyek közül egy nő benzinnel több másik embert locsolt le, közben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. Az üzemanyagot felgyújtani azonban nem tudta, mert a kezéből az öngyújtót egy másik nő kirúgta.

Bővebben: Benzint öntött több emberre, bíróság előtt felelhet a fehérvári nő

A járőrök Tordason, a Gesztenyés úton intézkedtek egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén 2020. június 24-én délelőtt. A rendőrök a helyszíni szemle alkalmával megállapították, hogy egy 37 éves gyúrói férfi Suzuki típusú személygépkocsival a Gesztenyés út és a Hangya sor kereszteződéséhez érve kanyarodási manővere során összeütközött egy Ford típusú személyautóval. A balesetben a Suzukit vezető férfi megsérült, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök további mintavételre előállították, vezetői engedélyét pedig a helyszínen elvették. Az eset miatt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Gárdonyi Rendőrkapitányságon. (FMRFK, a fotó illusztráció)
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei Székesfehérváron, a Seregélyesi úton intézkedtek egy személygépkocsi sofőrjével szemben. A rendőröknek az ellenőrzés során nem volt nehéz megállapítaniuk, hogy a sofőr nem rögzített megfelelően a szállítmányt. A fotóra tekintve az volt a csoda, hogy ezzel egyáltalán Velencéről eljutott Fehérvárig...  Az egyenruhások a felelőtlen férfival szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és megvárták a sofőrrel együtt, amíg egy teherszállító jármű a rakomány szabályosan történő továbbvitele érdekében a helyszínre érkezett.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordít a közutak forgalmának ellenőrzésére, a közlekedés során elkövetett jogsértések felderítésére, megszüntetésére. Az egyenruhások ellenőrzik a közlekedési szabályok megtartását, kiszűrik a jogsértőket, és intézkednek velük szemben. A közutak biztonságát és mások életét veszélyeztetők egész nyáron határozott rendőri fellépésre számíthatnak a megye illetékességi területén. Különösen igaz ez a gyorshajtókra, az ittas járművezetőkre, valamint a követési távolságot és az előzést tiltó táblákat figyelmen kívül hagyó tehergépjármű-vezetőkre.

Bővebben: ...hogy mindenki hazaérjen!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Bűnüldözési Osztály munkatársainak közreműködésével a székesfehérvári rendőrök Székesfehérvár határában beazonosítottak két, embercsempészéssel kapcsolatba hozható gépjárművet 2020. június 9-én éjszaka. A székesfehérvári járőrök a Móri Rendőrkapitányság munkatársaival együtt, 23 óra 40 perckor a 81-es számú főúton, Mór belterületén állították meg az egyik, német honosságú, Ford Focus típusú személygépkocsit, amelyet egy magát szírnek valló férfi vezetett. A gyanú szerint a sofőr előfutóként közreműködött a migránsok külföldre juttatásában, ezért a rendőrök elfogták és előállították.

Bővebben: Rendőrök elől futottak a migránsok

1. oldal / 167

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 2. csütörtök 21:09,
Ottó napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com