Az M7-es autópályán szolgálatot teljesítő rendőrök figyeltek fel 2019. május 21-én a reggeli órákban arra, hogy az autók között két ló szalad Budapest irányába, a forgalommal szemben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást a lovak tartásáért felelős 57 éves budapesti nővel szemben. A nyomozást a Gárdonyi Rendőrkapitányság folytatja le. Az eljárás a bizonyítékok teljes körű összegyűjtése érdekében folyamatban van, ezért a rendőrség az eljárás jelen szakaszában további tájékoztatást nem ad. (FMRFK)
Nem követett el nagy bűnt, szabálysértés miatt kellett rács mögé vonulnia, mivel azonban megszökött, immár komoly bűncselekményért tölthet ott akár éveket az a férfi, akit két hét kutatás után csütörtök délután Szigethalmon fogtak el. A szabálysértés miatt elítélt fogva tartott külső munka közben szökött meg Martonvásárról. Meg nem erősített hírek szerint a Pest megyei rendőrök egy családi ház udvarán találták meg a hatóságok elől bujkáló férfit. A szigetszentmiklósi rendőrök kihallgatták a 28 éves szökevényt, majd visszavitték a börtönbe.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 07010/1228/2019. bűnügyi számon közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint 2019. május 11-én 14 óra 20 perc körül a Székesfehérvár Kisfalud közötti kerékpárúton, egy ez idáig ismeretlen személy kerékpárjával az út szélén álló gyalogosokat kikerülte, majd áttért a kerékpárút bal oldalára és összeütközött egy 48 éves székesfehérvári kerékpárossal. A férfinek a baleset következtében súlyos sérülése keletkezett. A balesetet okozó kerékpáros az adatai hátra hagyása nélkül tovább hajtott.

Bővebben: Cserbenhagyó bringás Fehérváron

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást két kálozi lakossal szemben. A több szálon futó és több hónapig tartó munka eredményeként a rendőrök azonosítottak és összehangolt rendőri akció keretében 2019. május 7-én délután sárbogárdi otthonában elfogtak egy újabb, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit. A nyomozók a gyanúsított ingatlanain megtartott kutatások során különböző fegyveralkatrészeket, valamint lőszereket találtak és foglaltak le. A 62 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását. (FMRFK)
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07010/718/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2019. március 20-án 12 óra 40 perc körül Székesfehérváron, egy Rákóczi úti áruházból ellopott egy őrizetlenül hagyott válltáskát, benne a sértett pénztárcájával, bankkártyáival, személyes irataival, mobiltelefonjával. A nő 30-35 év körüli, barna haját copfban hordta. Drapp színű kabátot, farmernadrágot és combközépig érő mintás felsőt viselt. Az elkövetőről kamerafelvétel készült.

Bővebben: Ezt a táskatolvajt keresik Fehérváron

1. oldal / 154

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 24. péntek 15:30,
Eszter és Eliza napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.