A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást C. Tibor ellen. A nyomozás adatai alapján a 73 éves férfi 2018. augusztus 19-én délelőtt Székesfehérváron, a Hosszúsétatér felől a Horvát István utca irányába közlekedett egy Honda típusú személygépkocsival. Haladása során a Széchenyi utca és a Horvát István utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő 59 éves asszonynak és elütötte őt. A baleset következtében a kerékpáros az úttestre esett és súlyos sérülést szenvedett.

Bővebben:Kerékpárost gázolt, elmarasztalják

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 07010/2628/2018. bűnügyi számon indított eljárást két fiatalkorú ellen. A nyomozás adatai alapján az elkövetők 2018. szeptember 26-án 19 óra 15 perc körül Székesfehérváron, a Budai út 26. szám előtti gyalogúton tettleg bántalmaztak egy férfit, aki ennek következtében magatehetetlen állapotban a földre esett, ezután pedig a nála lévő táskáját a benne lévő értéktárgyakkal együtt eltulajdonították tőle. Az eljárás során beszerzett információk szerint a sértett az úttestre került, ezért egy ott haladó gépjármű vészfékezésre kényszerült.

Bővebben:Budai úti rablás szemtanúit keresik

Aligha érzi magát jól dégi otthonában a képen látható ifjú hölgy, akit néhány hónapon belül immár harmadszor keresnek eltűnés miatt. Először május elején, majd június végén, most pedig október elején veszett nyoma... A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/80/2018. körözési számon folytat eljárást Somogyi Laura eltűnése ügyében. A 17 éves lány 2018. október 1-jén dégi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen. A fiatal megközelítőleg 160 centiméter magas, közepes testalkatú, sötétvörös hajú és kék szemű.

Bővebben:Újra ezt a lányt keresik

Székesfehérváron, a Piac térre kértek rendőri segítséget 2018. október 31-én délután, ahol a rendelkezésre álló adatok alapján egy csóri lakos előzetes szóváltást követően megütötte egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetőjét. A bántalmazás során a sértett könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a 46 éves férfit elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárás indítottak. (FMRFK)
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/103/2018. körözési számon eljárást folytat Homai Tamás György eltűnése ügyében. Az 55 éves férfi 2018. szeptember 5-én székesfehérvári lakhelyéről eltávozott, azonban tartózkodási helye azóta ismeretlen. A férfi megközelítőleg 170 centiméter magas, normál testalkatú. Eltűnésekor világos pólót, kék farmernadrágot és baseball sapkát viselt. 

Bővebben:Eltűnt, keresik a fehérvári férfit

1. oldal / 142

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. november 16. péntek 15:12,
Ödön napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.