Dunaújvárosban, egy Apáczai Csere János úton található vendéglátó egységbe kértek rendőri segítséget 2018. március 20-án délután, mivel egy 47 éves helyi lakos a fogyasztását nem volt hajlandó kifizetni, valamint megállapítást nyert, hogy korábban egy Dózsa György úton lévő üzletből is fizetés nélkül távozott. A kiérkező rendőrök igazoltatták, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a férfit, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. (FMRFK)

A rendőrök 2018. március 16-án délután Agárdon, a Strand utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét, akivel szemben az intézkedés során alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a 85 éves gárdonyi lakost további mintavételre előállították és a vezetői engedélyét elvették. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. (FMRFK, a kép illusztráció)

A rendőrök Sárkeresztúron, a Dózsa György úton ellenőriztek 2018. március 15-én délelőtt egy férfit. Az intézkedéskor a 28 éves helyi lakos ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, valamint ellene a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök J. Norbertet elfogták, a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. A nyomozók a zöld növényi törmeléket lefoglalták és az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. (FMRFK, a kép illusztráció)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 42 éves férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gánti lakos 2017 szeptemberétől kezdődően telefonon és személyesen rendszeresen háborgatta és trágár szavakkal illette volt élettársát. A gyanúsított kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, majd a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre. (FMRFK)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy gárdonyi nő ellen. Amint arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 28-án 16 óra 20 perckor Székesfehérváron, a Budai úton.  A nyomozás adatai alapján az 53 éves gárdonyi lakos a Kadocsa utca felől a Nagyszombati út irányába közlekedett személygépkocsival a belső forgalmi sávban, azonban haladása során egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget egy ott áthaladó férfinak és elütötte őt. A gyalogos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre. (FMRFK, a kép illusztráció)

1. oldal / 129

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. március 22. csütörtök 11:07,
Beáta, Izolda és Lea napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.