Adony külterületére kértek rendőri segítséget 2020. április 6-án hajnalban, ahonnan állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy az üzemanyagtöltő állomáson parkoló autóbuszok ajtaját két ismeretlen személy megrongálta, majd azokból indítókulcsokat, tankolókártyákat és egy fejlámpát tulajdonítottak el. Az egyenruhások a helyszín közelében ellenőriztek két 15 éves fiatal, akiknek az intézkedés során a ruházatából előkerültek a nem sokkal korábban eltulajdonított tárgyak.  A járőrök a helyi lakosokat elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük. (FMRFK)
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel, vagy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés. A rendőrök kettő személyt vettek őrizetbe, egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el, továbbá tíz személy ellen szabálysértési feljelentést tettek. (FMRFK)
2020. március 20-án délután az egyik székesfehérvári áruházban egy férfit a biztonsági őrök visszatartottak, mert műszaki cikket kísérelt meg ellopni. A kiérkező rendőrök azt is megállapították, hogy a 27 éves érdi férfit más hatóság is keresi, ellene a BRFK adott ki körözést szabálysértés elkövetése miatt. A járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. (FMRFK, a fotó illusztráció)
Eltűnés miatt körözött lányt találtak meg a Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei 2020. március 18-án délután. A 16 éves fiatal engedély nélkül volt távol abból az otthonból, ahol él, ezért a rendőrök biztonságba helyezték, majd átadták nevelőjének. (FMRFK)
Kevés aljasabb cselekedet van, mint gyerekek játékát ellopni, majd eladni, mégis előfordul. Gárdonyban éppen néhány nappal ezelőtt. A helyi óvoda vezetője tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2020. március 4–ről 5-re virradóan az intézmény udvaráról ismeretlen tettes eltulajdonított egy hernyó alakú, műanyag mászókát. A nyomozás során végzett adatgyűjtések és tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök 2020. március 9-én azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. K. Zoltán kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy ő hozta el és vitte haza az udvarról a játékot, amit pár nappal később egy internetes weboldalon meghirdetett és eladott. A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben. (FMRFK)

1. oldal / 165

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. április 8. szerda 14:02,
Dénes napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com