A Székesfehérvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 19 éves mezőkomáromi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. augusztus 9-én késő éjszaka Mezőkomáromban, a Petőfi utcában verekedni kezdett 25 éves ugyancsak helyi illetőségű ismerősével, akit a dulakodás során több alkalommal is ököllel arcon ütött. Az egyenruhások a 19 éves elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol 2019. augusztus 10-én hajnalban gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. (FMRFK, a kép illusztráció)
Megdöbbentő, tettlegességgel végződő incidens történt ma este Gárdonyban egy Balatoni úti áruház parkolójában, alig kőhajításnyira a helyi rendőrkapitányság új épületétől: egy férfi ott, az asztal mellett könnyített magán, amelyiktől éppen felállt. A látottakat nem állta meg szó nélkül egy éppen ott tartózkodó 72 éves férfi, s kérdőre vonta az illetőt, aki előbb szidalmazta, majd szóváltást követően ököllel arcon ütötte. A tettest információink szerint hamar nyakon csípték, a sértett (aki önkormányzati képviselő Velencén) pedig nem szenvedett súlyos sérülést. Ettől függetlenül az eset rendkívül szomorú, reméljük, hogy a bántalmazó elnyeri méltó büntetését, amely egyben precedens értékű figyelmeztetés is lesz azoknak, akik úgy hiszik, mindent megengedhetnek maguknak, akár az utcán is...
Eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros ma (2019. július 25-én) a reggeli órákban Seregélyes külterületén haladt a község irányába, amikor eddig ismeretlen okból az útról lesodródott és az árokba csapódott. A baleset következtében a motort vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. (FMRFK)
Polgárdiban ma éjjel egy óra körül vontak intézkedés alá egy 44 éves sárszentmihályi férfit, aki úgy vezette autóját, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit vérvételre előállították a rendőrök és ellene büntetőfeljelentést tettek ittas vezetés elkövetése miatt. Szintén éjszaka Bakonycsernye és Mór között állítottak meg a rendőrök egy motorost, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a rendőrségre és ittas vezetés miatt eljárást kezdeményeztek vele szemben.

Bővebben: Ittas vezetők Fejérben, futószalagon

A 81-es számú főúton egy Ford típusú jármű utasát ellenőrizték a Móri Rendőrkapitányság munkatársai 2019. július 6-án késő este, melynek során a vecsési lakosról megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék a férfi körözését rendelte el egy korábbi pénzbüntetés meg nem fizetése okán. A járőrök a férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézménybe szállították. (FMRFK)

1. oldal / 156

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. szeptember 23. hétfő 15:29,
Tekla és Líviusz napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.