A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07030/169/42/2020. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 12-én délután a Duna, dunaújvárosi szakaszán ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak. Az elhunyt ismertetőjelei: körülbelül 180 centiméter magas, 45-50 év közötti, feje tetején kopaszodó, sötét szemű, sötétkék farmernadrágot, fekete nadrágszíjat, kék pólót, 42-es méretű barna cipőt, valamint kék tépőzáras csuklópántot és sárga nyakláncot viselt.

Bővebben: Ismeretlen holttest a Dunában

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntettének és más vagyoni elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy ismeretlen férfi ellen, aki 2020. október 16-án 19 óra körül Dunaújvárosban, a Domanovszky Endre téren, kerékpárjával a járdán gyalogosan közlekedő nő mellé hajtott és a válláról letépte a táskáját és azzal elhagyta a helyszínt. A rendőrök a gyors adatgyűjtésnek, tanúkutatásnak, valamint a segítő szándékú állampolgárok együttműködésének köszönhetően beazonosítottak és elfogtak egy helyi férfit, akit összefüggésbe hoztak két másik esettel, ami egy nappal korábban történt Dunaújvárosban. A nyomozók a 42 éves férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek a táska rabló letartóztatásának indítványozására. (FMRFK, a fotó illusztráció)
Székesfehérváron, a Huszár utcában történt verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. október 14-én délután. A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 17 éves fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint hangos szóváltást követően megütött egy fiatal lányt, akinek védelmére kelő férfit pedig úgy orron ütött, hogy a segítő megszédült, majd a földre esett és súlyosan megsérült. Egy babakocsit toló járókelő felszólította a bántalmazót, hogy hagyja abba a cselekményét, és közölte, hogy rendőrt hív. Az agresszív fiatal vele szemben is fenyegetően lépett fel, és egy földről felemelt követ dobott felé. A babakocsis nő félreugrott, így nem történt további sérülés.

Bővebben: Verekedett, babakocsis anyát dobált meg egy fiatal Fehérváron

A Móri Rendőrkapitányság 07040/342/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 13-án 8 óra 15 perckor Móron, a Kossuth Lajos utca, Szent István tér és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost, aki ennek következtében megsérült. A Móri Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, illetve azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Móri Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/407-063-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. (A kép illusztráció)
Gárdonyban, a Balatoni úton, 2020. július 20-án, 18 óra 35 perc körül, Velence irányából Székesfehérvár felé közlekedő személygépkocsi elütött egy férfit, aki a zebrán kerékpárját tolva kívánt áthaladni az úttesten. A Gárdonyi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása miatt rendelt el nyomozást az ügyben. A gépkocsi vezetője kihallgatása során beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a gyalogos-átkelőhely előtt megállt, mert bal kéz felől két gyalogos közlekedett, akiket elengedett. Ezt követően azonban figyelmetlensége miatt nem győződött meg arról, hogy jobb kéz felől a zebrán kerékpárját toló férfi már megkezdte az áthaladást. Az autóval elindult, és fellökte a gyalogost, aki a földre esett, és bordatörést szenvedett. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban az ügyészségre továbbította. (FMRFK, a kép illusztráció)

1. oldal / 171

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2020. október 21. szerda 18:20,
Orsolya napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com