Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon négy kálozi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint három férfi 2019. november 15-én este Székesfehérváron, a Nagybányai utcában található családi házba az ablakokat és az ajtókat befeszítve bejutott. Az ingatlanból készpénzt és ékszereket vittek el, hozzávetőlegesen ötszázezer forint értékig, továbbá rongálási kárt okoztak. Negyedik társuk – aki korábban személygépkocsival a helyszínre szállította a három férfit – a közelben várta társait, hogy a zsákmány megszerzését követően onnan elszállítsa őket.

Bővebben: Elcsípték a maroshegyi betörőket

Mezőszentgyörgyön ellenőriztek a rendőrök egy 33 éves lesencetomaji lakost 2019. november 11-én este, akit eltűnés miatt keresett a Tapolcai Rendőrkapitányság. A járőrök a férfit előállították a Polgárdi Rendőrőrsre. Dunaújvárosban, a Dózsa György utcában fogtak el a rendőrök egy 27 éves helybeli lakost, akinek a Nyíregyházi Törvényszék körözését rendelte el. A férfit a járőrök elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Sárkeresztúron a Rákóczi utcában ellenőriztek a rendőrök egy 51 éves helyi lakost. A férfi ellen a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körözést adott ki. A férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették a rendőrök. (FMRFK)
Móron, 2019. októberében és november elején ismeretlen elkövető több helyi ingatlanba betört, ahonnan különféle műszaki cikkeket, kerti- és kézi szerszámokat, fűnyírót, búvárszivattyút, valamint elektromos ágdarálót tulajdonított el. Az elkövetés környezetében a rendőrök adatgyűjtést hajtottak végre, melynek során 2019. november 3-án délelőtt a bűncselekménnyel összefüggésben három férfit állítottak elő a Móri Rendőrkapitányságra. A nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók aznap este elfogtak egy 33 éves móri lakost, akiről megállapították, hogy részt vett a lopásokban. A férfi lakásán tartott kutatás során a rendőrök a lopásokból származó tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

Bővebben: Bűnügyi felügyelet alatt lopott

Székesfehérváron, a Szent Flórián körúton állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsit. Az autót egy 23 éves zámolyi lakos vezette, mellette pedig egy 28 éves férfi utazott 2019. november 1-én délután. A sofőr a helyszínen alkalmazott légalkoholmérő készüléken pozitív értéket fújt, az utast pedig körözték, ezért a rendőrök a két férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. Az ittas sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, utasát pedig meghallgatása után szabadon bocsátották. (FMRFK)
Egy Söréden található boltba tört be egy ismeretlen elkövető 2019. október 9-én éjszaka. A betörő felmászott az üzlet tetejére, majd a cserepeket leszedte, úgy jutott be az épületbe, ahonnan a kasszában található készpénzt eltulajdonította. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a Móri Rendőrkapitányság munkatársainak összehangolt munkájának eredményeként azonosították az elkövetőt. A 30 éves ászári lakost a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály egységének munkatársai fogták el 2019. október 28-án, majd a férfit kihallgatás céljából előállították.

Bővebben: Sorozatbetörőt fogtak Fejérben

1. oldal / 157

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. november 18. hétfő 07:58,
Jenő napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.