A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszély okozása bűntett, emberölés bűntett kísérlet, lopás vétség, valamint magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy polgárdi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján az 54 éves férfi egy korábbi családi konfliktus miatt 2017. június 13-án nem sokkal éjfél előtt Polgárdiban, egy Jókai utcai ingatlan udvarán parkoltatott Suzuki típusú személygépkocsit, valamint a családi ház nyílászáróit égésgyorsítóval szándékosan lelocsolta azzal a céllal, hogy a házban tartózkodó hozzátartozóit felgyújtsa, majd az ingatlan egyik melléképületből eltulajdonított egy láncfűrészt. A férfi felgyújtotta a személygépjárművet, azonban további cselekményében az egyik szomszéd megzavarta, ezért elmenekült a helyszínről.

Bővebben: Hozzátartozóit akarta felgyújtani

A járőrök Székesfehérváron, az Olaj utcában ellenőriztek 2018. január 17-én délben egy gépkocsit és az azt vezető 30 éves helyi lakost. Az intézkedéskor a sofőr kabátzsebéből újságpapírba csomagolt, zöld színű növényi törmelék került elő, ezért a rendőrök elfogták, mintavételre előállították, majd kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (FMRFK)

A sárbogárdi nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként egy 25 éves bajai férfit 2018. január 15-én délután. A nyomozás adatai alapján L. Róbert aznap hajnalban Cecén közlekedett egy Fiat típusú személygépkocsival, azonban haladása során az Arany János utca és a Vasút utca kereszteződéséhez érve az úttestről lesodródva, vízelvezető árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a férfi a gépjárművet egy nappal korábban egy sárbogárdi családi ház udvaráról vitte el a tulajdonos engedélye nélkül.

Bővebben: Más autójával hajtott az árokba

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy lepsényi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfi 2017. július 5-én délután Lepsény belterületén közlekedett Renault típusú tehergépkocsijával Székesfehérvár irányába. A férfi nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, melynek következtében ráhajtott a forgalmi sávot határoló kerékpársávra, ahol összeütközött egy vele azonos irányba haladó kerékpárossal. A kerékpár vezetője a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett. Az ütközést követően a Renault vezetője egyik ismerőse gépkocsijával elhagyta a baleset helyszínét.

Bővebben: Bíróságra megy a cserbenhagyó

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a fiatal 2017. október 27-én délután bement egy bicskei garázsba, majd onnan elektromos gitárt, valamint egy laptopot tulajdonított el. A rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, amelynek eredményeképpen azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost. A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, majd a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségre. (FMRFK)

1. oldal / 125

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. január 22. hétfő 06:54,
Vince és Artúr napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.