Az országon átvonuló vihar több megyében okoz károkat. Fejér megyében, Baracskán, egy Templom utcai oktatási intézmény tetőszerkezetét rongálta meg egy kidőlt fa. Az érdi hivatásos tűzoltók végzik a károk felszámolását. Etyeken, egy fába csapott a villám és tűz keletkezett a törzsében. A bicskei önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Mórra is kértek tűzoltói segítséget a Kodály Zoltán utcába, ahol egy épület vakolatát bontotta meg a vihar. A város önkormányzati tűzoltói körbekerítették az ingatlant. Polgárdiban a főútra dőlt egy nagyobb méretű faág, amely akadályozza a forgalmat. A város önkormányzati tűzoltói megkezdték az ágak eltávolítását.
 
Ami az ország egyéb területeit illeti, 22.00 óráig a következők történtek: Somogy megyében, Böhönyén is a letört faágak okoznak gondot. Az Ady Endre utcában a község önkormányzati tűzoltói dolgoznak a károk felszámolásán. Kaposfőn, a Petőfi Sándor utcában egy tíz méter hosszú fa kidöntött egy távközlési oszlopot. A kaposvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Veszprém megye több településére is riasztották a tűzoltókat. Ajkán, a Szent István úton egy családi ház tetőszerkezetét bontotta meg a viharos erejű szél. Az ajkai hivatásos tűzoltók megkezdték a munkálatokat. Veszprémben, a Paál László utcában autóra dőlt egy fa, amelyet a város hivatásos tűzoltói távolítottak el. Az egységek amint befejezték a munkát az egyik helyszínen, indulnak a következő káreseményhez.
 
A főváros XIX. kerületi Vas Gereben és Álmos utcájában kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat. A XI. kerületi Etele úton és a XX. kerületi Nagysándor József utcában autóra dőlt faágak miatt kértek segítséget. A VI. kerületi Andrássy úton is kidőlt fa okoz forgalmi akadályt. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Győr-Moson-Sopron megyében, Ágfalvára egy villanyoszlopra dőlt fa miatt kérték a soproni hivatásos tűzoltók segítségét. Jánossomorja és Hegyeshalom több utcájában a vízeltávolítás céljából riasztották a város önkéntes tűzoltóit.
 
(Katasztrófavédelem)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 25. kedd 21:36,
Vilmos napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.