Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi szombat kora délután az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 81-es kilométernél. A balesethez a polgárdi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Személyautó motortere égett ma este egy benzinkúton az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, Kajászó közelében. A helyszínre riasztott érdi hivatásos, váli önkormányzati és martonvásári önkéntes tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték a felforrósodott alkatrészek visszahűtését. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Kigyulladt egy sört szállító kamion ma késő délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél, Bicske térségében. A tűzhöz a tatabányai hivatásos, a bicskei önkormányzati és a bicskei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon rövid ideig forgalomkorlátozás volt érvényben. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Árokba hajtott, majd felborult egy gépkocsi ma délelőtt a 6-os főút 64-es kilométerszelvényénél, Rácalmás térségében. Csak a vezetője utazott a járműben, amely egy közúti táblát is kidöntött. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a társhatóságokat kérték a helyszínre, Az érintett útszakaszon rövid ideig egy sávon haladhatott a forgalom. (A fotó illusztráció)
Gázrobbanás történt vasárnap délután egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi házban a Fejér megyei Nagylók Iringó utcájában. A helyszínre Sárbogárdról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók. Elsődleges információink szerint az eset során az épület lakhatatlanná vált. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)

1. oldal / 88

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. augusztus 10. hétfő 02:12,
Lőrinc napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com