Kigyulladt egy személyautó ma délután Kápolnásnyék határában, a 7-es főút melletti felhajtónál. A jármű, amely az árokba borult, teljes terjedelmében égett. A lángokat elfojtották a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a tűzeset során. Az érintett útszakaszon rövid ideig rendőri irányítás mellett, félpályán haladhatott a forgalom. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Velence városában és a tó térségében a következő napokban földi és légi szúnyogirtásra kerül sor. A földi kémiai védekezés 2018. július 30. napján (hétfő) a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2018. július 31-augusztus 01. A légi kémiai védekezés 2018. július 31. napján (kedd) a napnyugtát megelőző időszakban történik. Tartaléknapok: 2018. augusztus 01-02. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A földi irtás során felhasznált készítmények: Coratrin, Mosquitox Fog.

Bővebben: Szúnyogirtás Velencén

Füst keletkezett egy szálloda áramelosztó helyiségében péntek kora reggel a székesfehérvári Ligetsoron. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, kiérkezésükre a szálloda személyzete az épületben tartózkodó százhuszonhét embert az utcára menekítette. A tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet, majd a kimenekített vendégek visszatérhettek szobájukba. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)
Teljesen egészében lángra kapott egy lakóház ma kora délután Székesfehérváron, a Toldi Miklós utcában. A száz négyzetméteres épület tetőszerkezete és több helyisége is égett. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók három vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is, azonban a korábban kiadottól eltérően a folyamatos vízellátás miatt a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vízszállítójára nem volt szükség az eset során. Az egységek az épületből egy embert is kihoztak, aki a mentők megállapítása szerint súlyos égési sérüléseket szenvedett az arcán. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)
Kigyulladt egy benzinkút tetején lévő reklámtábla ma késő este Székesfehérváron, a Kadocsa utcában. A város hivatásos tűzoltói nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, ahol a kút áramtalanítását követően megbontották a tetőt és a lángokat eloltották. Jelenleg átvizsgálják a tetőszerkezetet, izzások után kutatva. Az eset során személyi sérülés nem történt. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)

1. oldal / 69

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. augusztus 20. hétfő 17:20,
István napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.