A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a helyi hivatásos tűzoltókat ma délután Székesfehérváron egy Németh László utca családi házhoz. Az ott lakók nem panaszkodtak rosszullétre. Az egység a gázszolgáltató munkatársaival közösen rekonstruálta az esetet. A vízmelegítő bekötésénél szivárgást észleltek és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A szolgáltató kizárta a hálózatból a hibás gázkészülékeket és ideiglenesen megtiltotta a használatukat. (Katasztrófavédelem)
A lerakódott kátrány égett egy családi ház kéményében január 13-án délután Fehérvárcsurgón. Az épülethez elsőként kiérkező bodajki önkéntes tűzoltók kikotorták a kályhából az éghető anyagot, és egy porral oltóval fojtották el a lánggal égést a kéményben. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kéményseprő szakemberrel közösen vizsgálták át a füstelvezetőt. Mivel a vastagon lerakódott szurok a kéményt több helyen eltömítette, megtiltották annak használatát. Személyi sérülés nem történt. Az épületben a fűtést gázkazánnal biztosítják.

Bővebben: Minden ötödik lakástűz kéménytűz

Háztartási kisgépek és nagy mennyiségű tűzifa is a lángok martalékává váltak egy kigyulladt melléképületben január 7-én délelőtt Agárdon. A Gesztenye sori családi ház udvarán a körülbelül százötven négyzetméteres melléképületsornak körülbelül a fele égett. A lángokat több vízsugárral fékezték meg a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, és az egyik szomszédos helyiségből – ahova a tűz nem terjedt át – egy propánbutángáz-palackot is kivittek. Az oltási munkálatok során kéziszerszámokkal forgatták át, és vízsugarakkal oltották el a beizzott tüzelőt. Személyi sérülés nem történt. (Katasztrófavédelem. Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság)
Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó vasárnap késő délután Veszprém és Fejér megye határán, a Balatonaliga és Balatonbozsok közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a polgárdi önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Tűz ütött ki egy kétszintes családi ház egyik helyiségében ma (2019. december 25.) kora reggel a Fejér megyei Pákozd Honvéd utcájában. A tűzhöz a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik rövid időn belül eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)

1. oldal / 80

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. január 22. szerda 22:04,
Vince és Artúr napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com