Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban március 29-én éjszaka Székesfehérváron. A Munkácsy Mihály utcai lakás fürdőszobájában egy gázüzemű, átfolyós vízmelegítő működött, amelynek közelében kimutatták a mérgező gázt a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. A készülék használatát megtiltották. Személyi sérülés nem történt. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)
Embert gázolt egy vasúti szerelvény vasárnap délután a Fejér megyei Szabadegyházán. A balesethez a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották. - adta hírül a katasztrófavédelem. A baleset következtében az elgázolt személy a mentők tájékoztatása szerint a helyszínen elhunyt. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon késő estig jelentősen nő a menetidő.
Lesodródott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó ma délután a 63-as főúton, Székesfehérvár közelében. A balesethez műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen, ahol a munkálatok ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. (Katasztrófavédelem,a  fotó illusztráció)
Tűz volt egy parasztházhoz épített, tizenhat négyzetméteres, konyhának használt helyiségben ma este a gárdonyi Rákóczi utcában. Székesfehérvárról és Pusztaszabolcsról hivatásos, Velencéről önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, amelyek nem terjedtek át a főépületre. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
A Hősök terén lévő üzlet egyik különálló, szabadba nyíló helyiségében egy kompresszor két tartályából áramlott ki a légkondicionáló-gáz hétfő este. Az épületet négy dolgozó és hat vásárló a katasztrófavédelem egységeinek kiérkezése előtt elhagyta. A Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a siófoki hivatásos tűzoltók százméteres sugarú körben lezárták a területet, vízsugárral hűtötték a szivárgó tartályokat, miközben hőkamerával és gázérzékelővel folyamatosan méréseket végeztek. A helyszínre a Fejér megyei katasztrófavédelmi mobil labor is kiérkezett. A tartályokat végül a hűtőrendszert üzemeltető szakember légzőkészülékben zárta el, ezután a gázszivárgás megszűnt. Személyi sérülés nem történt. (Katasztrófavédelem)

1. oldal / 84

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. április 8. szerda 14:37,
Dénes napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com