Egy ötven négyzetméteres, faszerkezetű fóliasátor fele teljes terjedelmében égett szombaton éjszaka Pátkán. Az épületben csirkéket neveltek és szobanövényeket gondoztak. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat. A tűzeset során körülbelül negyven csirkét fogtak be a tűzoltók. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
„Tűzoltó leszek!” címmel idén is meghirdette több kategóriában gyermekrajzpályázatát a Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság. A korcsoportonkénti legjobb alkotások ezúttal is egy évig díszítik majd a bicskei tűzoltó gépjárműveket. Az óvodások, alsó- és felső tagozatos diákok, valamint a középiskolások ebben a négy korcsoportban a tűzoltósághoz kapcsolódó rajzzal pályázhatnak. A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika használható (ceruza, zsírkréta, vízfesték stb.), de egyéb alkotással (például szobor) nem lehet pályázni.

Bővebben: Ismét gyerekrajzokat várnak a bicskei tűzoltók

Rövid idő alatt két konyhatűzhöz is riasztották a tűzoltókat február 18-án Fejér megyében. Társasház második emeleti konyhájában keletkezett tűz csütörtökön délben Bicskén. Az elektromos tűzhelyen az ebéd készítése közben gyulladt meg az olaj. A lakóknak a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltaniuk a tüzet. A bicskei önkormányzati tűzoltók hőkamerával vizsgálták át a konyhát, további izzó részeket nem találtak. A tűzben a szagelszívó és a konnektorok megrongálódtak, a falak kormozódtak. Személyi sérülés nem történt. Nem sokkal később Pusztavámról is konyhatűzről érkezett bejelentés a katasztrófavédelemhez. Egy családi ház konyhájában ugyancsak a tűzhelyen készülő étel gyulladt ki, és a felcsapó lángoktól a mennyezet is meggyulladt.

Bővebben: Konyhatűz Bicskén és Pusztavámon

Berendezési tárgyak égtek ma hajnalban a Fejér megyei Óbarokhoz tartozó Nagyegyháza egyik, Bányász utcai sorházának középső lakásában. A tűz a tetőre is átterjedt, amit körülbelül harminc négyzetméteren érintett. A bicskei önkormányzati és a tatabányai hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral elfojtották. A rajok az érintett lakásból egy kistestű kutyát, egy felrobbant és egy fel nem robbant gázpalackot, míg a szomszéd lakásból két gázpalackot hoztak ki. A kigyulladt lakás lakhatatlanná vált. A tűz keletkezésekor mindenki önerőből elhagyta az épületet. A rajok az utómunkálatokat is elvégzezték. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Teljes terjedelmében égett ma este egy hat négyzetméteres fatároló a Fejér megyei Polgárdiban, az Ybl Miklós utcában. A város önkormányzati tűzoltói gyorsan a helyszínre érkeztek és a lángokat rövid idő alatt eloltották. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)

1. oldal / 95

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. március 6. szombat 03:38,
Leonóra és Inez napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com