Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi ma kora este az M1-es autópálya 38-as kilométerszelvényénél, Bicske térségében, a Budapest felé vezető irányban. A járműben csak a vezetője utazott. Bicskéről az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek. Az úttestre került törmelék miatt rövid időre lezárták a szélső sávot az érintett útszakaszon. (FMRFK, a kép illusztráció)
Az úttestet elhagyva az árokba borult egy gépkocsi ma reggel a 62-es főút 22-es kilométerszelvényénél, Szabadegyháza térségében. A járműben csak a vezetője utazott, aki segítséggel ki tudott szállni kocsijából. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók kerekeire állítják és áramtalanítják a bajba került autót. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Közúti közlekedési baleset történt ma (2020. január 3-án) 11 óra 55 perc körül a 6-os számú főúton Ercsi térségében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A baleset következtében egy 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés késő délután befejeződött, a forgalom újra zavartalanul haladhat. (FMRFK)
Nem unatkoznak ma - sajnos - a székesfehérvári tűzoltók, két balesethez is riasztották őket néhány órán belül: először délelőtt a Vértanú és a Géza utca kereszteződésében ütközött egy helyi járatos busz egy autóval, itt vélhetően az autós nem adott elsőbbséget a busznak. Kora délután két személyautó ütközött össze a Széchenyi utca és a Horváth István út kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani. (Media24 / Katasztrófavédelem, fotó: Facebook)
Munkagép rongált meg egy gázvezetéket egy bontásra ítélt ház telkén ma (2019. december 27.) délután Gárdonyban, a Móricz Zsigmond utcában. A kiérkező székesfehérvári hivatásos tűzoltók biztonsági zónát jelöltek ki és a közeli ingatlanokban elzárkóztatást rendeltek el. A gázszolgáltató szakemberei megszüntették a gázszivárgást. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)

1. oldal / 342

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. január 22. szerda 21:36,
Vince és Artúr napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com