Halálos vonatbaleset történt Gárdony belterületén a Posta utcánál ma (szeptember 17-én) délután fél négykor. A gyalogos vasúti átjárónál egy Budapest és Székesfehérvár között közlekedő személyvonat elsodort egy 40 év körüli helyi férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az esethez a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók és a velencei önkéntes tűzoltók vonultak. Segítséget nyújtanak az utasoknak az átszálláshoz a mentesítő járatokra. Az egyik sínpáron halad a vasúti közlekedés. (Katasztrófavédelem, Velence ÖTE, fotó: Horváth-Szabó Nóra)
Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi szeptember 2-án reggel Bakonycsernye térségében, a Szápárra vezető úton. Az ütközéskor az autó motorja kiszakadt. A gépkocsi vezetőjét a móri önkormányzati tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki a járműből, miután feszítővágóval eltávolították a gépkocsi egyik ajtaját. A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. (Katasztrófavédelem, fotó: móri önkormányzati tűzoltóság)
Hat jármű ütközött ma az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében. Az esethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az egy halálos áldozatot is követelő baleset okán egész délután jelentős torlódás alakult ki az M7-esen a Balaton irányába haladó oldalon, de a Székesfehérvárra bevezető főbb útvonalak szinte mindegyikén volt kisebb-nagyobb torlódás. A forgalom csak az esti órákra normalizálódott. A tragédiával zárult baleset kapcsán Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka tartott rendkívüli sajtótájékoztatót az esti órákban.

Bővebben: Halálos hatos karambol Fehérvárnál

A rendőrségre érkezett bejelentés 2019. augusztus 23-án 19 óra körül, hogy egy siklóernyős Iszkaszentgyörgy és Székesfehérvár között a felszállást követően mintegy 8-10 méter magasságból eddig tisztázatlan körülmények között a földre visszazuhant. A baleset következtében a siklóernyőt vezető 40 éves székesfehérvári férfi súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a eset körülményeit. (FMRFK)
Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én 7 óra 30 perc körül Enyingen, a Fő utcában, ahol egy kamion és egy Renault típusú kisbusz ütközött össze. A baleset során a kisbuszt vezető 24 éves helyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották az érintett útszakaszon. (FMRFK, a kép illusztráció)

1. oldal / 330

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. szeptember 23. hétfő 15:34,
Tekla és Líviusz napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.