Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. július 12-án 11 óra 15 perc körül a 81-es számú főút 12-es kilométerénél, Magyaralmás térségében, ahol az elsődleges adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínelés véget ért. A főút újra járható. Kérjük vezessenek körültekintően! (FMRFK. A fotó illusztráció)
Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, az 57-es kilométerszelvényben, 2019. július 11-én 14 óra 30 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, majd a szemközti pályatest belső forgalmi sávjára esett. A baleset következtében ketten megsérültek. A helyszínelés idejére az autópálya Balaton felé vezető oldalának érintett szakaszán csak a belső forgalmi sáv volt járható, ezért némileg feltorlódott a forgalom. (FMRFK)
Sportrendezvény miatt forgalmirend-változásra és útlezárásra kell számítani 2019. július 7-én a megyeszékhelyen. A rendezvény vasárnap 17 óra 30 perc és 21 óra között az alábbi útvonalat érinti: Bregyó-köz – Malom utca – Zichy-liget – Dózsa György út – Várkörút – Rákóczi út – Marosi Arnold utca – Fő utca – Városház tér – Liszt Ferenc utca – Mátyás király körút – Mészöly Géza utca – Ligetsor – Bregyó-köz A rendőrök a versenytávon található főbb csomópontokban hajtanak végre forgalomirányítást és szükség esetén útlezárást. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!
Nem a mai volt a legeseménytelenebb napjuk a rendőrség baleseti helyszínelőinek, a katasztrófavédelem és a mentők munkatársainak Fejérben, két halálos baleset is történ a megye útjain. Az első még az éjjeli órákban, 1 óra 15 perc körül a 6228-as számú úton, Daruszentmiklós belterületén, ahol egy személygépjármű eddig ismeretlen okból letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A baleset során a jármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A második végzetes karambol 8 óra 35 perc körül a 6-os számú főút 52-es kilométerszelvényében történt, Adony külterületén, ahol egy Opel típusú személygépjármű vezetője egy előzési manőver során elveszítette uralmát a járműve felett és összeütközött a vele azonos irányba közlekedő Nissan és a szemből érkező Mitsubishi típusú gépjárművekkel. A balesetben kettő fő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. (FMRFK)
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. június 25-én 16 óra 20 perc körül Székesfehérváron a Balatoni úton, ahol az elsődleges információk szerint három személygépkocsi ütközött össze. Kerülni a környező utcák érintésével lehet. Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek! (FMRFK, a fotó illusztráció)

1. oldal / 326

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. július 17. szerda 07:11,
Endre és Elek napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.