Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi szombat délután az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 68-as kilométernél. A balesethez Székesfehérvárról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi ma este a 81-es főút 23. kilométerszelvényében, Mór közelében. A teherautó az oldalára borult. Az első hírek arról szólnak, hogy hárman megsérültek a balesetben. A móri önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autókat. A Komárom felé haladó járműveket elterelik, Székesfehérvár irányában azonban áll a forgalom a 81-es főúton. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Beköszöntött a tavasz, ezért a megnövekedett téli igénybevétel után ajánlatos, a jó idő beköszöntével átvizsgáltatni a gépjárműveinket. Fontos, ha tartósan 7 fok felett van az átlaghőmérséklet, akkor a téli gumikat cseréljük le nyárira, mert ha téli abroncsokkal vezetünk a melegebb napokon, a gyengébb tapadás miatt megnőhet a fékút nagysága, valamint nehezebbé válik a kocsi irányíthatósága.

Bővebben: Készítsük fel autónkat a tavaszra

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. február 5-én 11 óra 7 perckor a 63-as főút 82-es kilométerszelvényben, Belsőbáránd térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset során kettő személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Szabadbattyán, illetve Soponya felé terelték. (FMRFK, a kép illusztráció)
Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi ma délután Perkátán, a Rózsa Ferenc utcában. A helyszínre a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)

1. oldal / 316

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 07:48,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.