Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. május 20-án 22 óra körül egy dunaújvárosi lakos személygépjárművel Szabadegyházán, a Thán Károly utcából a Seregélyesi út irányába közlekedett, majd egy fának csapódott. A baleset következtében a járművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. (FMRFK, a kép illusztráció)
Szalagkorlátnak ütközött egy segédmotoros a 62-es főúton, Szabadegyháza térségében, a település felé vezető elágazás közelében. A balesetben a motor a szalagkorlát túloldalára került, a motoros megsérült. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók a mentőknek nyújtottak segítséget a sérült mentőautóba helyezésében. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg ma este egy társasházi lakás konyhájában Székesfehérváron, a József Attila utcában. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már nem volt tűz, de az ingatlan és a lépcsőház füsttel telítődött, ezért az egységek átvizsgálják és átszellőztetik az épületet. A lakásban egy ember tartózkodott, akit a mentők elláttak. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Közúti közlekedési baleset történt 2019. április 16-án 15 óra körül a 7-es számú főút 45-ös kilométerszelvényében, Velence térségében, ahol eddig tisztázatlan körülményeik között egy személygépkocsi motorossal ütközött össze. Meg nem erősített hírek szerint a motoros súlyos, csonkolásos sérülést szenvedett. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon késő délutánig teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat a főútról a környező utcák felé terelték. (FMRFK / Media24)
Árokba hajtott egy személyautó ma este a Kisláng és Soponya közötti úton. Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, amelyhez a polgárdi önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A sérültet a mentők ellátták. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)

1. oldal / 322

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 24. péntek 15:36,
Eszter és Eliza napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.