Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Pusztaszabolcs belterületén. A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. november 16-án 12 óra 20 perc körül a 6207-es számú úton, az Adonyi út 52. szám előtt - megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett - eddig tisztázatlan körülmények között egy mentőautó villanyoszlopnak csapódott. Az elsődleges adatok alapján a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült. (FMRFK, a kép illusztráció)
Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó ma késő este az M7-es autópálya 61-es kilométerszelvényénél, a Letenye felé vezető oldalon, Székesfehérvár térségében. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. november 1-jén és november 2-án 8 órától 20 óráig Bicskén, a Prohászka Ottokár utcában – a Táncsics Mihály utca és a Vörösmarty utca közötti útszakaszon – megváltozik a forgalmi rend. Az utcában csak a Táncsics Mihály utca irányába lehet közlekedni. Kérjük a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek! Békés, nyugodt megemlékezést és balesetmentes közlekedést kívánunk! (FMRFK)
Frontálisan összeütközött két személygépkocsi ma délben Gárdonyban, a Keszeg utca és a Posta utca kereszteződésénél. A pusztaszabolcsi hivatásos és a velencei önkéntes tűzoltók vonultak ki a balesethez, amely akadályozta a forgalmat. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat. A mentők is a helyszínre érkeztek, a sérülteket ellátták. Az érintett útszakaszon a helyszínelés ideje alatt félpályán haladtak a járművek. (Katasztrófavédelem, a fotó illusztráció)
Teljesen kiégett egy mikrobusz október 24-én délben az M7-es autópályán, a szabadbattyáni lehajtó közelében. A két horgász a Balatonról hazafelé tartott, amikor menet közben a motortérből felszálló füstre figyeltek fel. A sofőr a leállósávba félrehúzódott és megállt. Kiszálltak a gépkocsiból és gyorsan kipakolták a horgászfelszerelést, miközben telefonon értesítették a tűzoltókat. A tűz a motortérből pillanatok alatt átterjedt az utastérre és százötven négyzetméteren a környező aljnövényzet is meggyulladt. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. (Katasztrófavédelem. Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltóság)

1. oldal / 334

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. november 18. hétfő 08:12,
Jenő napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.