A reggeli órákban, november 14-én kapták a riasztást a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, hogy Seregélyes közelében, a Sárosd felé vezető 6228-as számú úton történt közlekedési balesetnél kell segítséget nyújtaniuk. Egy személyautó három utasával Sárosd irányába haladt, amikor letért az útról és a fák közé csapódott. Két fiatal férfi kirepült az autóból, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, egy fiatal nő viszont beszorult az összeroncsolódott autóba. A tűzoltók a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, hidraulikus mentőszerszámok és motoros láncfűrész segítségével kezdték meg a kimentést, azonban a mentők már csak a halál tényét tudták megállapítani. A sérülteket egy-egy mentőhelikopter szállította a székesfehérvári és egy budapesti kórházba. (Katasztrófavédelem, FMRFK)
Kápolnásnyék belterületén intézkedtek a járőrök 2018. november 9-én késő este egy Peugeot típusú személygépkocsi ráckeresztúri vezetőjével szemben. A rendőrök megállapították, hogy a gépjármű 26 éves sofőrjét a Budaörsi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset miatt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. (FMRFK)
Fának csapódott egy autó vasárnap délután a Pusztaszabolcsot Velencével összekötő úton. A baleset következtében a járműbe szorult sofőrt hiába szabadították ki gyorsan a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók, az életét már nem lehetett megmenteni. A beavatkozás idejére az utat teljes szélességében lezárták. (Katasztrófavédelem, a kép illusztráció)
Enying-Kabókapuszta külterületére kértek rendőri segítséget 2018. november 2-án délelőtt, ahol egy vadászat során baleset történt. A rendelkezésre álló adatok alapján a rendezvényen résztvevő 51 éves férfi lövésből eredő könnyű sérülést szenvedett. A sérült vadászt orvosi vizsgálatra kórházba szállították. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. (FMRFK, a kép illusztráció)
Életét vesztette egy ember abban a balesetben, amely pénteken este a 81-es főúton történt a Mórhoz tartozó Felsődobosnál. Egy nyerges vontató és egy utánfutót vontató kisbusz ütközött össze. A buszból négy embert feszítővágóval szabadítottak ki a műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos és móri önkormányzati tűzoltók. A munkálatokat a katasztrófavédelmi szolgálat irányította. A balesetben további öt ember megsérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. (Katasztrófavédelem)

1. oldal / 300

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. november 16. péntek 15:18,
Ödön napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.