Tisztelt Olvasó!

media24-fb-linkÜdvözöljük weboldalunkon! A Media24.hu hírportál a nap 24 órájának legfontosabb híreit, információit és programjait igyekszik megosztani minél szélesebb körben. Elsősorban a jó hírekre, pozitív információkra fókuszálunk, hiszen a mai rohanó, negatívumokkal terhelt világban talán kijelenthető, hogy az emberek többsége fogékonyabb -már amikor van, mert általában sajnos nem túl sok akad- az örömteli információkra, mint a rosszakra, így ennek megfelelően szeretnénk tevékenykedni. Természetesen vannak olyan fajsúlyú történések az országban és a nagyvilágban, amelyek megkerülhetetlenek, függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív kicsengésűek, így ezekről is beszámolunk, tehát senki semmi fontos infóról nem marad le, ha minket választ!

Szerkesztőségünk Székesfehérváron működik, ezért kiemelt teret szentelünk a bővebb régióhoz, a Balatonhoz, a Velencei-tóhoz, és természetesen a Fejér megyéhez -ezen belül Székesfehérvárhoz- köthető információknak, programoknak.

Várjuk olvasóink véleményeit, hozzászólásait, információit! Fórumunk mindenki számára nyitott, de az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és Facebook oldalunkon (www.facebook.com/media24.hu) is köszönettel vesszük a megkereséseket, posztokat, lájkokat!

Jó böngészést, olvasást!

Mátay Balázs

{kunena_discuss:6}

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. október 18. péntek 19:00,
Lukács napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.