Mészáros János Elek, Bangó Margit és Aradszky László után az Express együttes egykori frontembere, Solymos Tóni érkezett Velencére október 3-án Koszti András polgármester meghívására, hogy örökzöld slágereivel "befűtsön" az egyébként sem takaréklángon égő hangulatnak a hagyományos idősek világnapi rendezvényen. A település sokat tapasztalt lakói érzékelhetően remekül érezték magukat az egész délutánt és kora estét kitöltő eseményen.
 
A nyitányt jelentő polgármesteri köszöntőt követően közel háromszázan tapsolhattak a Meseliget Óvoda, valamint a Zöldliget Általános Iskola nebulóinak, akik hetek óta lelkesen készültek bemutatott produkcióikra. A gyerekek láthatóan sokat gyakoroltak felkészítőik gondos felügyeletével, méltán arattak komoly tapsvihart műsoruk végén, s teljesen megérdemelten "takarították be" a város első emberétől kapott meglepetés édességet. Koszti Andrásnak egyébként arra is volt gondja, hogy jelentős mennyiségű és komoly értéket képviselő nyereményeket biztosítson a tombolához saját keretből, valamint több tucat támogató felajánlása által, a résztvevők nagy örömére.
 
A jelenlévők - akik számára külön buszjáratokat biztosítottak az oda-vissza utazáshoz - finom estebédet is elfogyaszthattak, majd miután Solymos Tóni slágereivel kellőképpen bemelegítettek és a tombolanyereményeket is elkönyvelték, élő zenére kedvükre rophatták a táncot az esti zárásig.
 
(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 25. szombat 13:09,
Orbán napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.