Az már nem újdonság, hogy a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány, Fekete Zsuzsanna vezetésével mindent elkövet annak érdekében, hogy a kötelékeikbe tartozó nehéz sorsú családok, s főképp azok gyermekei életét amiben csak lehet, kicsit könnyebbé tegyék. A most véget ért nyár rendkívül eredményes volt számukra, az önkormányzat állandó támogatásának és néhány nemes felajánlásnak köszönhetően. Az alapítvány által szervezett táborokban nagyon sokan megfordultak, sikerült a Balatonra, sőt, a horvát tengerpartra is eljutnia sok olyan apróságnak, akik másképp valószínűleg soha nem részesülhettek volna ilyen élményekben.
 
- Természetesen a Horvátországban eltöltött napok voltak számunkra a legkülönlegesebbek, ezért hatalmas köszönettel tartozunk Füri Mihálynak és kedves nejének, Erzsikének, hiszen ők tették lehetővé ezt az utazást. 10 olyan gyermekkel tudtunk kiutazni az Adriához, akik még sohasem jártak külföldön, a tengernél pedig pláne, s nagy az esély rá, hogy belátható időn beül nem is fognak újra. Felejthetetlen élmény volt ez mindenki számára. Köszönjük a segítséget azoknak is, akik hozzá járultak a költőpénzünkhöz, merthogy ilyen nemes lelkű emberek is vannak, akik ebben segítettek minket! - lelkendezett Fekete Zsuzsanna.
 
Az alapítvány vezetője hozzátette, hogy ha már annyi mindent kaptak, ők is próbáltak adni nemes célra: - Az összefogás ereje ismét sikert hozott. Két, civileknek segítő Alapítvány fogott össze egymásért, a bajba jutott emberekért. A mi alapítványunk és a Velence-Tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány közös akciójának végeredménye egy - akár 600 méter távolságra is ellátó - hőkamera lett, amely hatékonyabbá, esélyesebbé teszi az eltűnt, bajba jutott személyek felkutatását és megmentését. Hálásan köszönjük aki támogatta akciónkat!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 20. csütörtök 21:03,
Rafael napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.