Hivatalos adatok még nincsenek, ám az szemmel is megállapítható volt, hogy az idei évben rengetegen választották kikapcsolódásuk színhelyéül az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, melynek ezúttal is Velence adott otthont. A korábbi vándorfesztivál immár negyedik éve a tóparton "ragadt", ami persze nem csoda, hiszen páratlan fekvése okán ide egy ugrás kiruccanniuk a fővárosiaknak és a székesfehérváriaknak egyaránt. Az idén várhatóan megdől a tavalyi, 111 ezres látogatói szám, így a 43 éves fesztivál örökranglistájának első három helyén Velence áll!
 
A 2018-as programpalettán is elsősorban a könnyűzenei koncertek, a világsztár Jessie J és Jehn Newman, az ugyancsak nemzetközi híresség, Volbeat és Dub FX, valamint a komplett hazai élmezőny sztárjai, a hatalmas közönséget vonzó Wellhello, Halott Pénz, Majka & Curtis, Tankcsapda, az ugyancsak komoly létszámú publikum figyelmét lekötő Depresszió, Kowalsky meg a Vega, Brains, Margaret Island, Punnany Massif, Rúzsa Magdi, Leander Kills, Honeybeast, Irie Maffia, Bëlga, 30Y, Péterfy Bori & Love Band, New Level Empire, Fish!, valamint Ganxsta Zolee és a Kartel.
 
A retrófanoknak dübörgött a Kozmix, az Animal Cannibals, Spy the Ghost és az Erős vs. Spigiboy formáció, míg a humor kedvelőinek a Dumaszínházas ászokkal, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Ráskó Eszter, Dombóvári István és Szabó Balázs Máté rekeszizom szaggató produkcióival kedveskedtek. A Maszlavér Gábor vezette szervezőcsapat a sport és a népzene szerelmeseire is gondolt, sok programmal várták őket, miként a családokat is, akiknek ugyancsak több helyszínen, több programot kínáltak.
 
(Fotó: Igari Balázs, Stehlik Norbert)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 07:41,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.