Az idén, június 2-án, Velence adott otthont a Fejér Megyei Polgárőr Nap eseményeinek, amelyen részt vett a megye valamennyi rendfenntartó szervezetének vezetője, illetve a polgárőrség több helyi, megyei és országos elöljárója. Az eseményen Fejér két tucatnyi aktív polgárőre és az ő munkájukat segítő személy kapott kitüntetést. Az egyik legmagasabb adható elismerést, a "Polgárőr Érdemkereszt" arany fokozatát Velence polgármestere, Koszti András vehette át.
 
- Meglepetés és jóleső érzés volt számomra, hogy Túrós András OPSZ-elnök úrtól ezt a jelentős kitüntetést vehettem át. Számomra nagyon fontos a közbiztonság, ezért a magam lehetőségeivel a jövőben is mindenben igyekszem segíteni a rendvédelmi szervek, így a polgárőrség munkáját. Köszönöm a rendkívül megtisztelő elismerést, s gratulálok minden kitüntetettnek! - mondta Koszti András.

Az eseményen tókerülő kerékpárversenyre, különféle bemutatókra, vetélkedőkre és főzőversenyre is sor került, a színpadon pedig különböző zenés-táncos produkcióknak tapsolhatott a szép számú közönség. A programzáró tombolasorsolás és a vetélkedők eredményhirdetése előtt a Csillag Születik egykori győztese, a kiváló dalénekes, Mészáros János Elek ragadtatta tapsra a megjelenteket.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 24. péntek 01:07,
Eszter és Eliza napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.