A napokban ünnepeli fennállásának 25. évfordulóját a velencei Zöldliget Általános Iskola. Az a tanintézmény, amely nívós oktatási színvonalának köszönhetően méltán népszerű a környékbeli tanköteles gyermekek szülei körében és méltán van igen jó híre az egész országban. Angol nyelvű oktatása kifejezetten irigyelt szakmai körökben is. Nem véletlen, hogy az intézmény legnagyobb problémája a helyhiány, az, hogy jóval többen szeretnék a Zöldligetbe járatni gyermekeiket, mint ahány főt az intézmény be tud fogadni.
 
Mindazonáltal örömteli hír, hogy tovább tud terjeszkedni az iskola, s van lehetőség további bővülésre is, így siker koronázta a törekvéseket; ősztől már gimnáziumi rendszerben folyik az oktatás a Czuppon István igazgató vezette intézményben! Jól hangzik az új név: Zöldliget Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Gimnázium.
 
A 25 éves évfordulót többnapos programsorozattal ünnepelték a Zöldligetesek. Ezek között voltak egész napos játékos, sportos foglalkozások, tanár-diák meccsek, vetélkedők, fordított órák, kézműveskedés, játéktár, rádiós vetélkedő, karaoke, limbo, zenés-táncos programok és zárásként gálaműsor, Koszti András polgármester köszöntőjével.
 
(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:55,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.