10 órától, Koszti András polgármester köszöntőjét követően felnőtteknek és gyerekeknek szóló programkavalkáddal, főzőversennyel, focitornával, kirakódóvásárral és a legkülönfélébb zenés-táncos produkciókkal várják az érdeklődőket a Kastélyparkba május elsején a hagyományos Velencei Majális 2018-as eseményein. A Meseliget Óvoda kisgyermekeinek és a Zöldliget Általános Iskola tanulóinak produkciói jelentik a "bemelegítést", miközben a két intézmény növendékeinek műsorát kb 10.30 órakor a 4 Muskétás Dance Company Egyesület táncosai választják el egymástól. 11.10-kor a Meteor Dance formáció lép a színpadra Heiden Loretta vezetésével, végül pedig délben érkezik az elmúlt évtizedek retró slágereivel a Rock-On zenekar. A székesfehérvári banda koncertje a zárásig, 15.00 óráig tart majd.

A gyerekekre kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők, óriás csúszda, kreatív játszóház és sok más egyéb érdekes játék várja őket, miközben a szülők kipróbálhatják a relax sátort, a főzőverseny végeredményeit kóstolgathatják egyéb gasztronómiai élmények mellett az ínyenc sarokban, vagy éppen rúghatják a labdát a Május 1. Kupán.

Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni, hogy már nem a majális keretein belül, mégis szorosan hozzá kapcsolódóan 17.00 órakor igazi szuperrangadóra kerül sor a focipályán: a megyei II. osztályú bajnokság két legnagyobb "feltámadója", az ősszel még a  sereghajtók közé tartozó Velence SE Flavus és a Vajta csap össze. A tavasz első 7 meccséből mindketten hatot megnyertek és jelentősen elléptek a kiesőzónától.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:59,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.