Legújabb jó szokásához hűen a felnőtteket - immár hagyományos - meleg étel- és ruhaosztásával, a gyerekeket - a közelgő Húsvét jegyében - nyuszicsomaggal és bejglivel várta vasárnap a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány a szervezet klubháza előtt. A karitatív akcióból kivette a részét Velence polgármestere, Koszti András is, aki évek óta támogatja a szervezet tevékenységét.

- Nagy örömmel közreműködtem magam is az osztásban, hiszen a rászorulóknak, kiváltképp gyermekeknek segíteni, adni valamit, amivel - ha csak időlegesen is - elfeledtetjük velük gondjaikat, problémáikat, ezzel mosolyt csalunk arcukra, szívmelengető érzés. Ezért is üdvözlendő az a tevékenység, amit a Fekete Zsuzsanna vezette alapítvány végez a városban és környékén élő rászorulókért. Az adományozások támogatóinak, segítőinek szintén maximális köszönet jár, hiszen jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja teljesíteni karitatív küldetését. - mondta a polgármester, miközben derekasan osztotta a bejgliket, nyuszicsomagokat, illetve segített a tányérokba mérni a finom krumplifőzeléket Stefánia szelettel.

- Rendkívül boldog vagyok, hogy ismét sikeres volt az akciónk és polgármester úr sokadszor is velünk volt, segített minket. Támogatóink jóvoltából a gyerekeknek - nem kis örömünkre - tudtunk adni nyuszi csomagot és bejglit. Az ebéd krumplifőzelék volt Stefánia szelettel, ami mellé ugyancsak járt a bejgli. Összességében 60 nyuszicsomag, 80 adag meleg étel és 130 db bejgli talált gazdára. - sorolta a tényadatokat Fekete Zsuzsanna. Az alapítvány vezetője hozzátette, hogy az akció nem áll meg, év végéig minden hónapban osztanak ruhát és meleg ételt, legközelebb április 29-én, majd május 27-én.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:18,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.