A kiválóan sikerült szilveszteri lencse leves osztás sikerén felbuzdulva egész évben, minden hónapban egy alkalommal ingyenes meleg ételt oszt a környék rászorulóinak a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. Fekete Zsuzsanna és önkéntes társai ruházattal is segítik a nehéz sorsúakat. Az elmúlt hétvégén nagy sikere volt a babgulyásnak, mind a 80 adag elfogyott, amit erre a célra főztek és kínáltak az illetékesek, ugyanakkor a támogatók által felajánlott fánk és pékárú is kelendő portékának bizonyult.

- Nagyon örülök, hogy egy csepp sem maradt a babgulyásból és a "körítésből". Hónapról hónapra több ételre lesz szükség, mert mindig jönnek újabb és újabb csatlakozók. Köszönjük rendszeres támogatóinknak, hogy lehetővé teszik ezt a havi ételosztást! Egyre többen állnak mellénk, ami nagy boldogsággal tölt el, de önkéntes segítőinknek is vastagon jár a köszönet, nélkülük sem boldogulnánk egykönnyen. - mondta Fekete Zsuzsanna, aki hozzátette; a napokban ránk köszönt és várhatóan a hét végéig tartó nagy hidegben is érdemes őket keresni, ugyanis meleg öltözékekkel tudnak segíteni azoknak, akinek erre szükségük van.

A havi rendszeres étel- és ruhaosztások időpontjai: március 25., április 29., május 27., június 24., július 29., augusztus 26., szeptember 30., október 28., november 25., december 31. Az utolsó dátumot kivéve - szilveszter napja hétfőn lesz - minden alkalom vasárnapra esik. A ruhaosztások mindig reggel 9 órakor kezdődnek, az ételosztások pedig 12 és 16 óra között - illetve amíg a rendelkezésre álló adag el nem fogy - tartanak az alapítvány klubházánál, amely a velencei vasútállomással szemben, a büfésoron található.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 26. kedd 20:15,
Emánuel napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.