Nevéhez és küldetéséhez méltó módon minden létező lehetőséget kihasznál a Velencén és a tókörnyéki településeken élő rászoruló családok, kiváltképp a gyermekek támogatására a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány. A Fekete Zsuzsanna vezette szervezet munkatársai és segítői hétről hétre kitalálnak valamit, amivel nemes küldetésüket erősíthetik. A legújabb kezdeményezés az "Adomány kuckó" névre hallgat.

- A mai nappal klubházunkban megnyitottuk Adomány kuckónkat! Itt a hozzánk érkezett adományok, felajánlások és saját készítésű termékek jelentik a készletet, aki pedig ebből vásárol bármit, támogathatja alapítványunk gyermekeit, családjait. Az adományokból közvetlenül is jut pártfogoltjainknak, kinek mire van éppen szüksége, legyen az élelmiszer, ruha vagy éppen a gyerekeknek írószer az iskolába. A készletünket folyamatosan frissítjük, ahogy érkeznek hozzánk adományok. Mindenkinek nagyon köszönöm, aki hozzájárult, hogy ezt meg tudtuk valósítani! - mondta kendőzetlen örömmel Fekete Zsuzsanna.

A velencei vasútállomással szemben, a büfé soron (Európa park) található kis klubhelyiség és az adomány kuckó nyitvatartása:

Hétfő 14-18 ig
Kedd 14-18 ig
Szerda. 9-18 ig
Csütörtök 14-18 ig
Péntek. 9-18 ig
Szombat 9-16 ig.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 26. kedd 19:21,
Emánuel napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.