Sok örömtől csillogó gyermekarc és hozzátartozóik mosolya járta át december 17-én délelőtt a Velence Korzó auláját, ahol a harmadik "Angyal kerestetik" jótékonysági akció ajándékozását tartották. Ennek keretében vehette át 108, támogatásra szoruló családban nevelkedő gyermek a hőn áhított és kívánság cédulára, azaz "angyal cetlire" felírt játékot, kisautót, babát, kreatív szettet, legót, társasjátékot, könyvet vagy éppen pendrive-ot. A kívánságteljesítő "angyalok" között ott volt a város polgármestere, Koszti András is, aki felesége és fia társaságában több ajándékot is kiosztott.

- Akármerre nézünk, csupa mosoly, csupa öröm, csupa vidámság, az apróságok és kicsit nagyobbacskák őszinte öröme. Ez az, amiért legfőképpen érdemes minden évben támogatni ezt a kezdeményezést, és részt venni az "Angyal kerestetik" jótékonysági akcióban. - mondta a település első embere.

Az ötletgazda és társszervező Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány a Velencei-tó Turizmusáért TDM Egyesület közreműködésével a korábbi évekhez képest még több ajándékkal és bónuszként a leginkább rászoruló családoknak 10 ezer Ft értékű élelmiszercsomagokkal kedveskedett.

- Idén támadt egy olyan gondolatunk, hogy a leginkább rászoruló családok közül nyolcat kiválasztva másképp is próbálunk segíteni. 8 kívánság cédulát készítettünk a számukra amin az egyik ismert szupermarket ajándékutalványát jelöltünk meg kívánságként, amelyen ételt, élelmiszert lehet vásárolni. Amekkora összeget kapott a család ajándékba, azt mi megdupláztuk a számukra, tehát 5000-es utalvány esetén 10 000 volt a végleges összeg. Mi vásároltunk be a családnak, ezzel is biztosítva, hogy ténylegesen élelmiszer kerüljön az asztalukra. - emelte ki a lényeget az alapítvány vezetője, Fekete Zsuzsa.

Az „angyalok” ismét megtették a magukét és rápihenhetnek a 2018-as, újabb akcióra, mert tudjuk: jót tenni jó…

(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 21. hétfő 13:18,
Ágnes napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.