A Sziget, a Balaton Sound, a Campus és a VOLT fesztiválokat a szervezők lemondták a koronavírus-járvány miatt, a Fezen "csak" egy bónusz hétvégével készül szeptember közepén, az EFOTT szervezői viszont kitartanak, augusztus 26 és 30. között tervezik megrendezni az egyetemisták és főiskolások rendkívül népszerű programját Sukoró és Velence határában, a VVSI evezőspályájánál. A rendezőgárda mai közlése szerint továbbra is minden erejükkel azon dolgoznak, hogy - ha az eredeti júliusi időponttól eltérve és vélhetően kevesebb külföldi fellépővel is de - meg tudják tartani az évről évre növekvő látogatottságú eseménysorozatot. Ezzel kapcsolatban a bulikra kiéhezett közönség véleményét is kikérik egy kérdőív segítségével.
 
Sziasztok drága EFOTTozók!

Szeretnénk megnyugtatni Titeket, hogy mi a háttérben továbbra is minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy idén meg tudjuk tartani a fesztivált!

Mivel az EFOTT a ti fesztiválotok, ezért az alábbi kérdőívvel szeretnénk kikérni a Ti véleményeteket is egy augusztus 26-30. között megrendezésre kerülő EFOTT fesztiválról, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk meg.

A kérdőívet itt éred el:
https://adatfelvetel.limequery.com/736581

Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével segítitek munkánkat, reméljük hamarosan találkozunk!

Addig is vigyázzatok magatokra és egymásra!

Az EFOTT szervezői

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 4. csütörtök 01:03,
Bulcsú napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com