Az idén július 15. és 20. között kerül megrendezésre a Velencei-tónál (az evezőspálya Velencével határos sukorói területén) az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT. Az elmúlt években rendszerint látogatottsági rekordot döntő fesztivál szervezői idén is számos hazai és nemzetközi sztárral kedveskednek a közönségnek. Csápolhatnak majd a rajongók - többek között - Majka és Curtis, a Margaret Island, Irie Maffia, valamint a Follow The Flow slágereire, s az első világsztárt is bejelentették már: Flo Rida először teszi tiszteletét egy fergeteges buli erejéig a nagyszínpadon, de hamarosan újabb "nagy halak" bejelentése várható. Idén kifejezetten hazai erőként fellép az EFOTT-on a tó mellett élő és alkotó Hamar Jani is.
 
A nemzetközileg is egyre (el)ismertebb, legnagyobb hazai hallgatói buli immár az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében. Sőt, az EFOTT nem csak egy fergeteges zenei megaparty, ugyanis a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is. 2020-ban a Velencei-tó északi partján kerül megrendezésre Július 15-20. között a fesztivál, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha! Strand, koncert, gasztro, civil tér, strandfoci, mozi és több, mint 100 magyar fellépő egy helyen.
 
Hamarosan újabb programokkal és sztárfellépők neveivel jelentkezünk. Addig is EFOTT infók itt: www.facebook.com/efott és www.efott.hu

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 4. csütörtök 00:18,
Bulcsú napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com