Mint arról már többször hírt adtunk, a tavalyi sikeres nyitórendezvényt követően 2020. február 8-án, immár második alkalommal várja a jegyespárokat és az érdeklődőket a Velencei Esküvőkorzó. A romantikus Velencei-tó partján található Velence Korzón megrendezendő esküvői kiállítás idén is széles kiállítói választékot és színes színpadi programokat kínál, hogy a résztvevők hasznos tanácsokat, tippeket, és segítséget kapjanak a Nagy Nap megszervezésére, lebonyolítására, valamint a házasság mindennapjaira. A mellékelt plakátra kattintva olvashatók a 12.00 órakor kezdődő, este 20.00 óráig tartó esemény programelemei, időrendben.
 
A főszervező, Igari Balázs elmondta, hogy délben Horváth Elemér „Emi” és Horváth Péter mini koncertjével indul a programkavalkád, majd a délután folyamán Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető által betekintést nyerhetnek az érdeklődők az összetartozás szimbólumának polgári szertartásokon alkalmazható lehetőségeibe. Az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek ezek az egyedi, különleges ceremóniák, így hallhatunk a kávé-, fröccs-, vagy a klasszikus gyertyaceremónia kialakulásáról, személyre szabható lehetőségeiről, valamint számos divatos szertartási szimbólumról.

Az előadást követően a házasság hetéhez kapcsolódó beszélgetés keretében a Drága örökösök című napi filmsorozat sztárja, Varga Balázs színész, ceremóniamester és felesége mesél megismerkedésükről, a tavaly augusztusban tartott esküvőjük szervezésének körülményeiről, a Nagy Nap megéléséről, valamint arról, hogy milyen volt örök hűséget fogadni ceremóniamesterként, majd a II. Magyar Menyasszonyképzőn esküvői szolgáltatók beszélnek, az esküvő szervezésének, lebonyolításának nehézségeiről, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket a nehézségek elkerülésének lehetőségeiről, hogy a Nagy Nap felhőtlen és megélhető legyen.

A főszervező hozzátette: "egy esküvői kiállításon sem hiányozhatnak az érzelmek, ezért a programsorozat egyik csúcspontjaként az esküvőkön az igenek kimondása alkalmával a leggyakrabban elhangzó dalok előadóját, Csézyt hallgathatják a vendégek, hogy így hangolódjanak a közelgő Valentin-napra, valamint a Nagy Nap harmónikus megszervezésére. Őt az elmaradhatatlan esküvői ruha bemutató követi a színpadon, ahol nem csak a menyasszonyokra, a férfi résztvevőkre is gondolnak a szalonok, így a rendezvényre érdemes,vőlegénnyel, örömszülővel, további kísérővel érkezni, hiszen mindenki kap ötletet az esküvői viseletre. Lesz még nyitótánc bemutató, különleges felhőtánccal, valamint egy menyasszonyi tortát is felszelünk és kiosztunk a megjelentek között, és még további meglepetés is várja a Velencére érkezőket. Természetesen a speciális, egyedi szolgáltatói kedvezmények mellett az értékes nyeremények sem hiányoznak a programból.

A nap során a információs pultnál regisztráló, valamint egy különleges vendégkönyvben, egy ujjlenyomatfán számunkra emléket hagyó párok között az esemény zárását megelőzően nyereményeket sorsolunk ki, így a sok hasznos információ, remek ajánlat, megkötött szerződés mellett további ajándékokkal is távozhatnak. Az esküvőkorzóra a belépés díjtalan, melynek programjai szombaton 12 órakor kezdődnek és egészen 20 óráig várják a házasulandókat." - foglalta össze a lényeget Igari Balázs.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 3. szerda 23:50,
Klotild és Cecília napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com