Régóta szívén viseli a rászorulók sorsát Velence polgármestere, Koszti András, aki rendszeresen, évente több alkalommal segíti adományokkal vagy éppen anyagiakkal a város nehéz sorsú családjait, lakóit. Csak a közelmúltat tekintve a városvezető a nyáron a Polgármesteri Hivatalon keresztül hirdetett tartósélelmiszer-gyűjtést a helyi és tókörnyéki rászoruló családokat, gyermekeket és nagycsaládosokat támogató alapítvány javára, majd néhány héttel később a speciális oktatási, nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó Dr. Ranschburg Jenő EGYMI igazgatójának adott át jelentős mennyiségű száraztésztát. Most, október 6-án ismert társa is akadt a jótékonykodásban: a közel egy éve már velencei lakos válogatott futballista, Kleinheisler László.
 
A jelenleg a horvátországi Eszéken légióskodó középpályás, valamint párja, Kata csatlakozott Koszti Andráshoz és feleségéhez, Mónikához, együtt kopogtattak be egy telepakolt autónyi tartós élelmiszerrel, valamint gyümölccsel több rászoruló helyi családhoz, illetve egyedül élő, elsősorban idős emberhez, akik láthatóan nagy örömmel fogadták a váratlan látogatókat. Kleinheisler László elmondta, hogy éppencsak hazaérkezett, máris mennie kell tovább a magyar válogatott edzőtáborába, de mivel mindenképpen segíteni szeretett volna, első hívásra igent mondott a polgármesternek. Koszti András kiemelte: már akkor is fontos volt neki a rászorulók segítése, amikor még nem is gondolta, hogy egyszer településvezető lesz, felesége pedig évek óta aktív segítője a környék nagycsaládosait és rászorulóit támogató alapítványnak.
 
- A rászorulók támogatása mindig fontos volt számomra, nem csak városvezetőként, velencei polgárként is amikor lehetett, családommal, barátaimmal vagy éppen munkahelyi kollektívánkkal együtt segítettem a nélkülözőknek, vagy az őket támogató szervezeteknek. Így lesz a jövőben is, hiszen ez számomra nem politika, nem választási eredmény, hanem EMBERSÉG kérdése! Ma is jó érzés volt látni a sok mosolygós arcot, amikor Kleinheisler Lászlóval - többek között - tésztát, konzerveket, lisztet, cukrot, étolajat, tartós tejet és gyümölcsöt vittünk rászoruló embereknek, családoknak. Nem elcsépelt frázis, való igaz: kapni jó, de adni még jobb! Nincs felemelőbb érzés, mint segíteni nehéz sorsú embertársainkon! - hangsúlyozta Koszti András.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. október 22. kedd 16:49,
Előd napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.